A propo - kidys jak bylam w sklepie zoologicznym zovbaczylam szczurki, a na akwarium napisane ''SZCZUR WEDROWNY''. Wlascicel musial byc znawca, prawda ?

Moderator: Junior Moderator

Ja akurat z własnego doświadczenia uważam, że szczurki i dzieci to wspaniały przykład symbiozy i przyjaźni he heTili pisze: Maz sie mnie ostatnio zapytal czy jak pojawi sie dziecko to nie bedzie mi trudniej. Oczywiscie, ze bedzie, bo po porodzie bede masakrycznie obolala, wymeczona itp, a tu trzeba wstac, umyc klatke, dac jesc i jeszcze dzieckiem sie zajac, ale zdecydowalam sie na szczury to beda ze mna do konca. Naucze sie radzic sobie ze wszystkim, bo to tak jakbym miala nie jedno, a 3 dzieci
 Mam czworo dzieci (roczną córcię i trzech synów: 2, 5 i 6 latka) oraz trzay szczurki i jestem w szoku jak oni się wspaniale dogadują
 Mam czworo dzieci (roczną córcię i trzech synów: 2, 5 i 6 latka) oraz trzay szczurki i jestem w szoku jak oni się wspaniale dogadują   . Moje szczuraski jak psy pilnują dzieci, jeśli nie zamykam ich na noc w klatce, to one potrafią całą noc przespać w dziecięcym pokoju, pod którymś z łóżek jakby pilnowały dzieci. Przez to kocham te szczurki jeszcze bardziej, bo są cudnie wierne i wyrozumiałe dla dzieci.
 . Moje szczuraski jak psy pilnują dzieci, jeśli nie zamykam ich na noc w klatce, to one potrafią całą noc przespać w dziecięcym pokoju, pod którymś z łóżek jakby pilnowały dzieci. Przez to kocham te szczurki jeszcze bardziej, bo są cudnie wierne i wyrozumiałe dla dzieci.

nasz temacik
 nasz temacik
Rajuna pisze:...Generalnie pomyłka taka, jak ze szpinakiem i Popeyem
 Ale czyż to nie rozwalające, że ludzie zamiast pomyśleć nadal tak uważają? I czasem zabiliby za to, serio, jak próbuję wytłumaczyć niektórym to gromy z oczu lecą
   Ale czyż to nie rozwalające, że ludzie zamiast pomyśleć nadal tak uważają? I czasem zabiliby za to, serio, jak próbuję wytłumaczyć niektórym to gromy z oczu lecą  
 nasz temacik
 nasz temacik