[Warszawa]Świąteczne DT dla 6 samców, 6 samic i miotu z mamą
Moderator: Junior Moderator
[Warszawa]Świąteczne DT dla 6 samców, 6 samic i miotu z mamą
Zwracamy się z serdeczną prośbą do osób, które spędzają święta w Warszawie. Osoba prowadząca nasz główny dom tymczasowy w Warszawie bardzo chciałaby wyjechać na święta i odpocząć od obowiązków, którymi ją obarczyłyśmy, umieszczając u niej tak wiele zwierząt. Potrzebne nam domy tymczasowe jedynie na okres świąteczny - 20 - 25 grudnia.
Jeśli możesz nam pomóc, przygarniając szczury na 5 dni, będziemy bardzo wdzięczne.
Jeśli możesz nam pomóc, przygarniając szczury na 5 dni, będziemy bardzo wdzięczne.
Re: [Warszawa]Świąteczne DT dla 6 samców, 6 samic i miotu z
Podajcie może więcej szczegółów? W jakich grupach mieszkają gryzonie, w jakich klatkach, czy pomagacie w transporcie do tymczasowych-domów-tymczasowych i z powrotem, czy może bierzecie pod uwagę dochodzącą opiekę dla dorosłych szczurów. Łatwiej będzie każdemu zorientować się, na ile mógłby Wam pomóc. 

met moge wziąć te panienki 2-4
na tyle dostałam pozwolenie
na tyle dostałam pozwolenie

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

met, mogę wziąć 3 chłopaków na ten okres.
no chyba ze w 1 klatce jest ich 6 to wezmę całą klatkę z 6 dziewczynami, jezeli sa w oddzielnych wezme jedną klatkę 

Mała Mi uciekła ...

Próbujemy właśnie jakoś sensownie to ogarnąć, jednak w tej chwili nawet transport dla nich do TDT zdaje się byc bardzo utrudniony. Szczury mieszkają teraz w grupach 4 samice + 2 samice + 6 chłopców + miot z mamą. Czasu jest mało, więc może lepiej i wygodniej byłoby, gdyby udało nam się to rozwiązać inaczej: czy jest może ktoś, kto mieszka w jakiejś rozsądnej odległości od ulicy Omulewskiej, gdzie szczury przebywają? Może znalazłby się ktoś taki i zgodziłby się wpaść kilka razy na miejsce, nakarmić je i sprawdzić czy wszystko w porządku?
Ja niestety mam tam daleko, jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę wziąć całą 6, ale musiałabym prosić o przekazanie ich z klatką, bo tymczasówka, którą mam będzie za mała. Mogę po nie ewentualnie podjechać, jeśli będzie taka potrzeba.
Dzieciaków nikt nie chce? Toż to najwspanialsza okazja na świecie! Nacieszyć się takimi dziećmi i nie musieć martwić się o ich przyszłość.
A tak serio - dla nich to też bardzo ważne, żeby możliwie dużo czasu spędzały z ludźmi.

Met ja mieszkam na Łukowskiej
to baaaaardzo blisko 

Mała Mi uciekła ...

Mogę wpadać codziennie
nie wiem jak z wypuszczaniem tych małych stworków, jeżeli mi ktoś powie czy mozna to i moge wypuścic każde stado po kolei i posiedzieć pomiziac pogadać itp
nie ma najmniejeszego problemu i chyba problem był by już całkiem rozwiązany.

Mała Mi uciekła ...

-
Ja mogę gdzieś dowieźć, ale to dopiero w piątek wieczorem / w sobotę po południu.
Serdecznie wszystkim dziękuję za podpowiedzi, chęci i deklaracje, nasza Niezastąpiona Akzi już umówiła się z naszym dt i będzie ich doglądać
Akzi - jak zwykle, zresztą wielokrotnie już - baaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy!
Wątek do zamknięcia
(I wesołych świąt, dobre dusze
)

Wątek do zamknięcia

(I wesołych świąt, dobre dusze

Fantastycznie!
Akzi, złote serce masz, oby wszystkie dobre uczynki wróciły do Ciebie. 

ojtam ojtam 

Mała Mi uciekła ...