A zabawę przerywa też być może z bólu, albo serduszko szwankuje?
 Może ktoś miał do czynienia z podobnymi objawami i się wypowie?
Moderator: Junior Moderator

i tłuką się w nocy nie możliwie hehe.
 i tłuką się w nocy nie możliwie hehe. 

Moi drodzy dzisiaj też dopiero jak wróciłam do domy takiej duszności dostała bo mama mi  mówiła ,ze było wszystko w porzadku, wytarłam nosek chusteczka i delikatnie różowe było, tzn taka mini kreseczka. Może się zadrapała jeśli znowu się pojawi znowu pojade do weta. Wet stwierdził ,że to alergia. Dzisiaj zmieniłam jej i jedzenie, żwirek, wapno i wode. Bez zmian. Modle się żeby jej to przeszło i  była ze mną jak najdłużej. kochana śpi w czapce na pięterku.  Przepycha ten nosek. Ale bez większego wysieku.  Martwi mnie to bardzo. Nic nie dostała i nie miała robione. Lekarz oglądał ją i jej odchody ale nawet nie ' posłuchał' serduszka tylko słuchał kichania. Alergia. Wytłumaczenie.
  Moi drodzy dzisiaj też dopiero jak wróciłam do domy takiej duszności dostała bo mama mi  mówiła ,ze było wszystko w porzadku, wytarłam nosek chusteczka i delikatnie różowe było, tzn taka mini kreseczka. Może się zadrapała jeśli znowu się pojawi znowu pojade do weta. Wet stwierdził ,że to alergia. Dzisiaj zmieniłam jej i jedzenie, żwirek, wapno i wode. Bez zmian. Modle się żeby jej to przeszło i  była ze mną jak najdłużej. kochana śpi w czapce na pięterku.  Przepycha ten nosek. Ale bez większego wysieku.  Martwi mnie to bardzo. Nic nie dostała i nie miała robione. Lekarz oglądał ją i jej odchody ale nawet nie ' posłuchał' serduszka tylko słuchał kichania. Alergia. Wytłumaczenie.   całujemy
  całujemy  
 chociaż Nikusi ci nic nie zwróci...
 chociaż Nikusi ci nic nie zwróci...