Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Szczurniętaaa
- Numer GG: 41155055
Re: Spinkowe ogonki
ale ona jest śliczna.
zjadłoby się takiego słodziaka. 
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik 
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
I przez Ciebie znowu mam całą klawiaturę zaślinioną! 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ja też. Co za słodkości. Prześliczny malutki glutekxiao-he pisze:I przez Ciebie znowu mam całą klawiaturę zaślinioną!
No a klatka w siatce wygląda super. Jak oryginalna
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
Hahhaha Xiao a co ja mam powiedzieć jak patrzę na nią codzienniexiao-he pisze:I przez Ciebie znowu mam całą klawiaturę zaślinioną!
Martwię się tylko nastawieniem Dakoty
Zazdrość, jak nic... Biedactwo sobie myśli, że teraz to Baśka będzie Twoją malutką kluseczką i oczkiem w głowie... I trochę racji na pewno ma. No i do tego foch...

Oby łączenie skończyło się dobrze i przebiegało bez rozlewu krwi :*
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
-
spinka2430
Wczoraj dziewczyny tzn Dakota i Baśka zapoznawaly sié na łóżku
w sumie Dakota jakoś potrafiła się zachować i w miarę była kulturalna
pare kopniaków, pare gleb na plery, małe zastraszanie ale ogólnie spokój
rozlewu krwi nie było.
Później dziewczyny wylądowały w transporterku no i tam istny Armagedon !!! Fukanie, chrumkanie, piski, wrzaski, kotłowanie normalnie kosmos !! Oczywiscie stałam obok ze spryskiwaczem do kwiatów by wyraźnie czego ugasić pożar
Baśka totalnie sie podawała starszej koleżance a tamta co rusz kopniak, rzut na plery i dziaba!! Ale to bardziej strasznie było niż agresywność
dziewczyny spędziły w nim z 2 godziny i Baśka koleżankę juz iskała i to wszędzie gdzie sie tylko da
Z racji tego że dziś Wigilia życzę wszystkim tym obchodzącym i niobchodzacym Spokojnych Rodzinnych i Zaszczurzońych Świąt Bożego Narodzenia miłość zdrowia i kasy jak lodu
Później dziewczyny wylądowały w transporterku no i tam istny Armagedon !!! Fukanie, chrumkanie, piski, wrzaski, kotłowanie normalnie kosmos !! Oczywiscie stałam obok ze spryskiwaczem do kwiatów by wyraźnie czego ugasić pożar
Z racji tego że dziś Wigilia życzę wszystkim tym obchodzącym i niobchodzacym Spokojnych Rodzinnych i Zaszczurzońych Świąt Bożego Narodzenia miłość zdrowia i kasy jak lodu
Ja w transporterze trzymam kilka godzin, a nawet cały dzień. Czekam aż się wszystkie razem w spokoju wyśpią z nudów 
Jeśli miałam problem i łączyłam najpierw Kropkę z Yogim, bo ją prał... to jak się pospali, zaczęłam dokładać po jednym szczurze i też w sumie w tym transporterku dzień straciły
Jeśli miałam problem i łączyłam najpierw Kropkę z Yogim, bo ją prał... to jak się pospali, zaczęłam dokładać po jednym szczurze i też w sumie w tym transporterku dzień straciły

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
U mnie jakoś w transporterze bitwy nigdy nie odchodziły. W klatce po paru godzinach, jak się uaktywniały, to owszem, ale w transporterze cisza... Może za dużo miejsca mają w nim. Bo ja łączę a takim małym, że w sumie tylko mają miejsce, żeby zasnąć...

-
spinka2430
W transporterku były małym takim jak na dwa ogony
mam tez większy ale to jak całe stado włożę. Przez święta nie mam jak zabardzo na cały dziej ich w transporteze zostawić bo nie mogę byc przy nich non stop. Jutro chyba na spokojnie to zrobie nie ma co sie spieszyć .
Pewnie, grunt to spokój. Dla nich też lepiej.

a jaki był maluszek jak go przywiozłaś?? od razu można było go brać na ręce czy uciekał ??
Biało - czarna kapturka Azja [*]
Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka
Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka
-
spinka2430
Nikola Baśka była bardzo przyjacielska od razu, może lekko przestraszona ale nie bała sie ręki, iskała mnie po palcu prawie od razuNikolka pisze:a jaki był maluszek jak go przywiozłaś?? od razu można było go brać na ręce czy uciekał ??
Co do łączenia dziewczyn niestety nie idzie tak łatwo
Dakota totalnie nie akceptuje nowej koleżanki
Dziś spróbuje z wanną, choč już w transporterku dziewczyny sie leją. No nic ja tak szybko sié nie poddam !!
- harleyquinn
- Numer GG: 1877527
Najważniejsze to się nie poddawać
Myślę, że dziewczyny potrzebują trochę czasu. Trzymam kciuki.
Ja również trzymam kciuki, bo również będę miała nie długo podobną sytuację tzw łączenie, ponieważ jadę w piątek po nowego maluszka
A jak inne samice reagują na Basieńkę?? i dlaczego akurat to imię wybrałaś?? Pozdrowionka 
Biało - czarna kapturka Azja [*]