[Warszawa] Klusek poszukuje domu!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

valhalla

[Warszawa] Klusek poszukuje domu!

Post autor: valhalla »

Klusek trafił do mnie z braćmi na DT prawie rok temu. Z tych braci został u mnie Mlekołak, zaś reszta, w tym i Klusek, znaleźli nowe domy. Niestety z przyczyn osobistych właścicielka nie może dłużej się nim opiekować, więc Klusek wrócił do mnie i teraz szukam mu domu.

Stan zdrowia: dobry, ładna sierść, nie kicha, wszystko jest w porządku
Umaszczenie: czarny kapturek
Charakter: przyjazny, trochę nieśmiały. Człowieka się nie boi, nie gryzie. Uwielbia głaskanie i przytulanie. Kiedy się czegoś wystraszy, zaraz ucieka człowiekowi na ręce. Ze szczurami jest trochę gorzej. Klusek nie jest agresywny, ale dość strachliwy. Miał przejścia z poprzednim towarzyszem, liczne bójki i rany, a potem siedział jakiś czas sam - myślę, że to z tego powodu. Oswajam go z moimi stadami i jest lepiej, niż na początku, aczkolwiek nie wykluczam, że może być potrzebna kastracja. Dlatego szukam mu doświadczonego i dobrego domu, który nie odda go po pierwszych problemach. Szczurek ma rok i chcę, aby tym razem znalazł dom na stałe.

Właścicielka oddała go z wyprawką, a więc w pakiecie jest też klatka, ściółka, karma itp.

Zdjęcia:
ObrazekObrazek

Kontakt: Przez forum na PW lub na maila

WYMAGAM ZGODY NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ I PODPISANIA UMOWY ADOPCYJNEJ!

Jeśli jesteś zainteresowany/a, wyślij mi odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Czy masz już szczury? (ile, w jakim wieku, jakie mają usposobienie)
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary (najchętniej zobaczę zdjęcia)?
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki? Jakiej ściółki będziesz używać?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście?
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?
12. Czy wszyscy domownicy akceptują szczury?
13. Czy zdajesz sobie sprawę z kosztów leczenia i utrzymania szczura i na pewno jesteś w stanie to sfinansować? (to nie jest pytanie o dochody, muszę wiedzieć, czy w razie sytuacji awaryjnej szczur będzie miał za co być leczony).
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
valhalla

Re: [Warszawa] Klusek poszukuje domu!

Post autor: valhalla »

No cóż, szczurek dogadał się z moim stadem, przynajmniej jako tako (robi postępy z dnia na dzień), więc ogłoszenie nieaktualne. Temat do zamknięcia :)

Hi, hi, hi... zamykam :P /Malachit
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”