futrzaste momenty
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: futrzaste momenty
Jakby kogoś to interesowało, to: poszła pierwsza - super twarda, twarda niczym stal - kupa, pierwsza od wczorajszego południa!!! Pomogło przeniesienie do tranporterka na czas sprzątania 

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
- malina89_dg
To dobrze, że kupka się pojawiła
niech zdrowieje szybiutko
I zauważ jakie to jest piękne jak dziewczyny się tak mocno kochają, że jak jednej brakuje to widzą to i przeżywają i mimo że mają towarzystwo bo jest ich trzy to i tak bez tej czwartej to nie to samo
ja również się ciesze, że już 3 dziewczynki po cięciu
a Gabą się nie przejmuj że jest malutka ;P ja też za duża nie jestem i zawsze w dzieciństwie odstawałam od reszty bo byłam najmniejsza
ale za to najgłośniejsza 

I zauważ jakie to jest piękne jak dziewczyny się tak mocno kochają, że jak jednej brakuje to widzą to i przeżywają i mimo że mają towarzystwo bo jest ich trzy to i tak bez tej czwartej to nie to samo

ja również się ciesze, że już 3 dziewczynki po cięciu

a Gabą się nie przejmuj że jest malutka ;P ja też za duża nie jestem i zawsze w dzieciństwie odstawałam od reszty bo byłam najmniejsza

Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

Dziękujemymalina89_dg pisze:I zauważ jakie to jest piękne jak dziewczyny się tak mocno kochają, że jak jednej brakuje to widzą to i przeżywają i mimo że mają towarzystwo bo jest ich trzy to i tak bez tej czwartej to nie to samo![]()

No piękne to jest, i warzywo zostawiają na talerzyku (za każdym razem, jak kogoś brakuje) i widać że tęsknią

W każdym razie, naprawdę to jest prawdziwe stado - rodzina! Tłuką się, zabierają sobie jedzenie, sikają po sobie, ale jak coś się dzieje to murem za sobą

Zupełnie jak Gabamalina89_dg pisze:ja też za duża nie jestem i zawsze w dzieciństwie odstawałam od reszty bo byłam najmniejszaale za to najgłośniejsza

saszenka
Hhihihihi, małe jest piękne, ale i złośliwe, nie ma cosaszenka pisze:Zupełnie jak GabaŚmiejemy się, że cała para poszła u niej w ego, ciałko malutkie ale ambicje ogromne
I największa złośnica, a to dziabnie znienacka, a to kogoś isknie do krwi, a to wykopie dziewczyny z sitka i się gnieżdżą we trójkę na hamaku a to alfą chce zostać

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ha, u nas tak samo, chudziutki i kruchy Łatek leje i rozstawia po kątach całe towarzycho, a największy i najgrubszy Kaukaz to taka słodka pierdoła, że wszystko go może wystraszyć 

- malina89_dg
O tak;) Szczuraski są na prawde wspaniałe
<3
ale jakby się tak zastanowić to u mnie to samo, Tajfunek mniejszy ale wszedzie go pełno a Piorunek większy, masywniejszy i taki spokojny, że muchy by nie skrzywdził

ale jakby się tak zastanowić to u mnie to samo, Tajfunek mniejszy ale wszedzie go pełno a Piorunek większy, masywniejszy i taki spokojny, że muchy by nie skrzywdził

Ze mną: Teodor i Leon 

No dobra... 1,5 doby minęło i tylko dwa super twarde bobki chwilę po tranie
w dodatku nie pije i dziś niezbyt chce jeść
chapnęła tylko pół łyżeczki gerberka i kawalątek banana i marchewki 

saszenka
Możesz jej wcisnąć trochę wody z miodem. Buziak dla rekonwalescentki. 

To trzymamy kciuki za większą produkcję
I szybką rekonwalescencję

I szybką rekonwalescencję

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Pić nie chce w ogóle. Nawet słodkiego
Dziś podam tarte jabłuszko i gerberka z tranem, może nawet ciut większą ilością tranu. Suchego i tak nie chciała jeść, więc zabrałam. Wciąż ma pofrirynę na oczętach. I leży cały czas zagrzebana, ale na rękach się ożywia. Na szczęście przynajmniej siku w normie.
Dzięki Wam

Dzięki Wam

saszenka
A herbatę próbowałaś jej dawać? Moje za herbatę dałyby sobie ogony odciąć, może Gretka będzie chciała.
nasz temacik

W tym sęk, że Gretka ogólnie jest niejadkiem. Zawsze wolała aktywność fizyczną i nie dało się jej niczym spacyfikować i odwrócić uwagi jedzeniem. A teraz to zje z apetytem kilka kęsków i koniec, wychodzi tego pół łyżeczki gerberka na dobę. Z napojów też preferuje zwykłą wodę, ewentualnie z vibovitem, herbatki nigdy jej nie interesowały
Jutro lekarz nieczynny, ale jeśli nic się nie zmieni to w te pędy w poniedziałek jedziemy
Tak delikatnie spróbowałam pomasować brzuszek, twardy nie jest. Ale obolały

Tak delikatnie spróbowałam pomasować brzuszek, twardy nie jest. Ale obolały

saszenka
Bidka...
Miód nie wchodzi? Mięsko? Ja bym jej kurczaczka gotowanego przemyciła, mięcho to mięcho, moje dadzą się pokroić. Nie martw się o przebiałczenie czy przetłuszczenie, raz nie zawsze, a teraz potrzebuje "paliwa", by się pozbierać.
Miód nie wchodzi? Mięsko? Ja bym jej kurczaczka gotowanego przemyciła, mięcho to mięcho, moje dadzą się pokroić. Nie martw się o przebiałczenie czy przetłuszczenie, raz nie zawsze, a teraz potrzebuje "paliwa", by się pozbierać.
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Dostaje obiadek mięsny gerberka z warzywami. Dziś w bonusie pół tabletki tranu (normalnie je rusza po 1,5 kropli)... Po tranie łyknęła kilka kropel wody!!! Wypuściłam ją na wybieg, na 3 minuty dosłownie (w głupiej naiwności, że ją "tknie" jak poczuje kupy dziewczyn
no i żeby troszkę rozruszała mięśnie czy co). Wróciła do chorobówki, wysikała morze płynów (skąd w niej tyle tego?) i kręci się i napina i sika, zasypia w sikach ... i tak w kółko (szczerze Wam powiem, że czuję się jak na porodówce niemalże
). Widać, że się koncentruje...
Natomiast moje pozostałe urwipołcie popłynęły na rzadko... Nie wiem na czym to polega, ale za każdym razem jak je wypuszczam na wybieg bez możliwości powrotu do klatki (czyli w czasie szorowania szczurzej rezydencji) robią serię rzadkich streskup!!!

Natomiast moje pozostałe urwipołcie popłynęły na rzadko... Nie wiem na czym to polega, ale za każdym razem jak je wypuszczam na wybieg bez możliwości powrotu do klatki (czyli w czasie szorowania szczurzej rezydencji) robią serię rzadkich streskup!!!
saszenka
Bidulka
Oby jutro wszystko wróciło do normy, wycałuj brzusio 

nasz temacik