Moderator: Junior Moderator

Swego czasu naoglądałam się podobnych u naszej Dżumy

Chyba nie. Nic w nią nie wsiąka, to nie powinnaharleyquinn pisze:Słodziutkie zdjęcia i ładne Twoje paznokcie
Ta półeczka zabezpieczona - nie śmierdzi, ani nic?

Dziękujemy ślicznie, chłopaki już wygłaskaniunipaks pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/687/dsc09615s.jpg/ Jaka cudna "migrenowa" mina!

Urocze te Twoje ogonki, wygłaszcz je serdecznie ode mnie

Chyba się im to nie spodobało, że pańcia sobie śpi i nawet nie pogania ich ręką, więc pogryzły mi pufę worek i powywalały z niej kulki
  Chyba się im to nie spodobało, że pańcia sobie śpi i nawet nie pogania ich ręką, więc pogryzły mi pufę worek i powywalały z niej kulki   Już nie są takimi aniołkami jakimi się wydawali jak do mnie przyjechali
  Już nie są takimi aniołkami jakimi się wydawali jak do mnie przyjechali 

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  Nie musi wiedzieć że szczury np. wygryzą dziurę w tylniej ścianie szafy żeby tam spać, wyjedzą dziurę w łóżkowej gąbce, posiekają najlepsze ciuchy bo chciały mieć nowe szmatki do klatki a już na pewno nie musi wiedzieć że przeorają torebkę nawet pod podszewką bo tam daje dropsem
  Nie musi wiedzieć że szczury np. wygryzą dziurę w tylniej ścianie szafy żeby tam spać, wyjedzą dziurę w łóżkowej gąbce, posiekają najlepsze ciuchy bo chciały mieć nowe szmatki do klatki a już na pewno nie musi wiedzieć że przeorają torebkę nawet pod podszewką bo tam daje dropsem   

Już się boję, co będzie później..akzi pisze:hahahaha wkoncu mogły porobic co chciały
pomyśl jaką radochę im sprawiłaś
pamiętaj to dopiero początek

Haha! Mam nadzieję, że moje będą mniej pomysłowemania85 pisze:Akzi nie strasz dziewczynyNie musi wiedzieć że szczury np. wygryzą dziurę w tylniej ścianie szafy żeby tam spać, wyjedzą dziurę w łóżkowej gąbce, posiekają najlepsze ciuchy bo chciały mieć nowe szmatki do klatki a już na pewno nie musi wiedzieć że przeorają torebkę nawet pod podszewką bo tam daje dropsem

. Choć Franek już mi gryzie łóżko od spodu..
. Choć Franek już mi gryzie łóżko od spodu..   . Muszę się jakoś do tego przygotować psychicznie
. Muszę się jakoś do tego przygotować psychicznie  .
.Jak na razie to sikają mi głąby jedne w zakamarkach za komodą, tam gdzie mam najmniejszy dostęp..mania85 pisze:Zapomniałam o wyżeraniu dziur w pościeli i urocze zasikiwanie jej

Chłopaki bardzo dziękująSzczurniętaaa pisze:Cudowni są, nie ma co!

.
. 
 .
. 

.
. faktycznie chłopaki rosną
  faktycznie chłopaki rosną 

. Codziennie biegają po 2 godziny po pokoju, w weekendy i dni wolne po 3 albo więcej
. Codziennie biegają po 2 godziny po pokoju, w weekendy i dni wolne po 3 albo więcej  . Franek, to straszny złodziej
. Franek, to straszny złodziej  . Kradnie nam karty kiedy gramy i ucieka z nimi za łóżko gdzie je zdobi wycinając w nich różne wzorki
. Kradnie nam karty kiedy gramy i ucieka z nimi za łóżko gdzie je zdobi wycinając w nich różne wzorki  . Chrupek za to jest chodzącą sikawką! Za każdym razem kiedy do mnie przyjdzie mam osiusiane ręce
. Chrupek za to jest chodzącą sikawką! Za każdym razem kiedy do mnie przyjdzie mam osiusiane ręce   . Mój telefon i pilot też oczywiście musiał zasikać
. Mój telefon i pilot też oczywiście musiał zasikać  .
. 

Cudni są!
 Cudni są!  Wymiziaj od nas i wycałuj ogonki
 Wymiziaj od nas i wycałuj ogonki 
 Ostatnio ledwo zdążyłam wyrwać z dzioba notatki z rozrysowaną szafą... ależ był foch!
 Ostatnio ledwo zdążyłam wyrwać z dzioba notatki z rozrysowaną szafą... ależ był foch! 
A mnie się wydaje, że one w ogóle nie rosnąMegi_82 pisze:Przejrzałam wątek ciurkiem od początku - jak urośli, i jakie pychole coraz mniej dziecioweCudni są!
Wymiziaj od nas i wycałuj ogonki
Szczury mają jakiś gen złodziejski normalnie - moja Czarna i maluchy też kradną na potęgę, szczególnie papiery i folięOstatnio ledwo zdążyłam wyrwać z dzioba notatki z rozrysowaną szafą... ależ był foch!
 .  Ciągle takie glizdy małe
.  Ciągle takie glizdy małe   .
 .  . Ostatnio pomyślałam, że skoro tak lubią kraść, to położyłam im czystą kartkę, którą mogły sobie wziąć, ale zrobiły tylko mały wzorek i odeszły
. Ostatnio pomyślałam, że skoro tak lubią kraść, to położyłam im czystą kartkę, którą mogły sobie wziąć, ale zrobiły tylko mały wzorek i odeszły   . Ale tak już jest, że zakazany owoc smakuje najlepiej
 . Ale tak już jest, że zakazany owoc smakuje najlepiej   
   .
 . . Twoim ciurkom też ślemy mizianko i masę buziaków
. Twoim ciurkom też ślemy mizianko i masę buziaków   . Jak znajdę więcej czasu, to do Waszego wątku też wpadniemy
 . Jak znajdę więcej czasu, to do Waszego wątku też wpadniemy  .
.