Moderator: Junior Moderator
Chyba nie. Nic w nią nie wsiąka, to nie powinnaharleyquinn pisze:Słodziutkie zdjęcia i ładne Twoje paznokcie
Ta półeczka zabezpieczona - nie śmierdzi, ani nic?
Dziękujemy ślicznie, chłopaki już wygłaskaniunipaks pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/687/dsc09615s.jpg/ Jaka cudna "migrenowa" mina!![]()
Swego czasu naoglądałam się podobnych u naszej Dżumy
![]()
Urocze te Twoje ogonki, wygłaszcz je serdecznie ode mnie
Już się boję, co będzie później..akzi pisze:hahahaha wkoncu mogły porobic co chciały
pomyśl jaką radochę im sprawiłaś
pamiętaj to dopiero początek
Haha! Mam nadzieję, że moje będą mniej pomysłowemania85 pisze:Akzi nie strasz dziewczynyNie musi wiedzieć że szczury np. wygryzą dziurę w tylniej ścianie szafy żeby tam spać, wyjedzą dziurę w łóżkowej gąbce, posiekają najlepsze ciuchy bo chciały mieć nowe szmatki do klatki a już na pewno nie musi wiedzieć że przeorają torebkę nawet pod podszewką bo tam daje dropsem
![]()
![]()
Jak na razie to sikają mi głąby jedne w zakamarkach za komodą, tam gdzie mam najmniejszy dostęp..mania85 pisze:Zapomniałam o wyżeraniu dziur w pościeli i urocze zasikiwanie jej
Chłopaki bardzo dziękująSzczurniętaaa pisze:Cudowni są, nie ma co!
A mnie się wydaje, że one w ogóle nie rosnąMegi_82 pisze:Przejrzałam wątek ciurkiem od początku - jak urośli, i jakie pychole coraz mniej dziecioweCudni są!
Wymiziaj od nas i wycałuj ogonki
Szczury mają jakiś gen złodziejski normalnie - moja Czarna i maluchy też kradną na potęgę, szczególnie papiery i folięOstatnio ledwo zdążyłam wyrwać z dzioba notatki z rozrysowaną szafą... ależ był foch!