We wtorek jadę z nim znów do weterynarza, może coś powie ;/ Co to jest waszym zdaniem ? Czy może być związane z tą chorobą ?
  We wtorek jadę z nim znów do weterynarza, może coś powie ;/ Co to jest waszym zdaniem ? Czy może być związane z tą chorobą ?   Jak może sprawdzić czy szczur jest ślepy na to oko ? Z góry thx za odpowiedzi.
 Jak może sprawdzić czy szczur jest ślepy na to oko ? Z góry thx za odpowiedzi.Moderator: Junior Moderator

We wtorek jadę z nim znów do weterynarza, może coś powie ;/ Co to jest waszym zdaniem ? Czy może być związane z tą chorobą ?
  We wtorek jadę z nim znów do weterynarza, może coś powie ;/ Co to jest waszym zdaniem ? Czy może być związane z tą chorobą ?   Jak może sprawdzić czy szczur jest ślepy na to oko ? Z góry thx za odpowiedzi.
 Jak może sprawdzić czy szczur jest ślepy na to oko ? Z góry thx za odpowiedzi. Uznałam, że objawów nie m sensu podawać, bo nawet weterynarz specjalista od szczurów nie wie co to jest, a robił mu już setki testów, pobierań krwi, wymazów...mam nadzieję że to nie jest powiązane.
  Uznałam, że objawów nie m sensu podawać, bo nawet weterynarz specjalista od szczurów nie wie co to jest, a robił mu już setki testów, pobierań krwi, wymazów...mam nadzieję że to nie jest powiązane.