Agustowe Pusiaki! =)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Agustowe Pusiaki! =)
Masochistka Jadźka 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) 
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]

Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Lilien a wiesz, nie zastanawiałam się nad tym   

Zainspirowały mnie rury pcv'ki w klatkach, wsadziła bym ze dwie ale nie wiem gdzie to dostać 

Ostatnio zrobiłam półki z paneli i jak narazie dobrze się spisują, fajnie się zmywa z nich siuśki i żadnego przykrego zapachu nie ma.
Ale muszę dowiesić jeszcze kilka koszyczków i skołować te rury i będzie wypas, bo jakoś tak nudno się w tej klatce zrobiło no i dziewczyny śpią całymi dniami Za chłodno u mnie w mieszkaniu jest chyba
  Za chłodno u mnie w mieszkaniu jest chyba  

No, no ja już też się trzymam z dalekajamajkaaa pisze:Molly zawsze to robi, dlatego już jej do twarzy nie zbliżamtzn sama ją całuję, ale jej nie pozwalam bo zawsze kończy się to tak samo

Zainspirowały mnie rury pcv'ki w klatkach, wsadziła bym ze dwie ale nie wiem gdzie to dostać

Ostatnio zrobiłam półki z paneli i jak narazie dobrze się spisują, fajnie się zmywa z nich siuśki i żadnego przykrego zapachu nie ma.
Ale muszę dowiesić jeszcze kilka koszyczków i skołować te rury i będzie wypas, bo jakoś tak nudno się w tej klatce zrobiło no i dziewczyny śpią całymi dniami
U nas w mieście - 18 stopni na termometrach ale się nie poddajemy  Wrzucam do koszyków tyle polarków ile się da, a dziewczyny śpią wszystkie 5 razem
 Wrzucam do koszyków tyle polarków ile się da, a dziewczyny śpią wszystkie 5 razem  Grzeją co nie miara bo jak się rękę w nie włoży to tak ciepło aż się wyciągać nie chce
 Grzeją co nie miara bo jak się rękę w nie włoży to tak ciepło aż się wyciągać nie chce 
Życzę wszystkim Mile Spędzonego Świątecznego Czasu, Wesołych i Radosnych Chwil oraz Zdrowia dla Waszych Mniejszych i Sierściastych pociech! 

Merry Christmas Everyone! 

Wrzucam do koszyków tyle polarków ile się da, a dziewczyny śpią wszystkie 5 razem
 Wrzucam do koszyków tyle polarków ile się da, a dziewczyny śpią wszystkie 5 razem  Grzeją co nie miara bo jak się rękę w nie włoży to tak ciepło aż się wyciągać nie chce
 Grzeją co nie miara bo jak się rękę w nie włoży to tak ciepło aż się wyciągać nie chce 
Życzę wszystkim Mile Spędzonego Świątecznego Czasu, Wesołych i Radosnych Chwil oraz Zdrowia dla Waszych Mniejszych i Sierściastych pociech!

Merry Christmas Everyone!

rury kupisz w sklepach budowlanych  ja kupiłam dwa kolanka,za oba dałam jakieś 9zł
 ja kupiłam dwa kolanka,za oba dałam jakieś 9zł   

WESOŁYCH ŚWIĄT

WESOŁYCH ŚWIĄT

Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*]  Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050

prawie miesiąc mnie na forum nie było a tu co fotek nie ma  pustki jakieś
  pustki jakieś  foty dawać
  foty dawać 

pustki jakieś
  pustki jakieś  foty dawać
  foty dawać 

Mnie to czasu brak na wszystko ale nadrobię, nadrobię 
Dziewczyny trochę zdenerwowane bo w domu nowy kotek mały i zakatarzony i nowy zapach więc dziewczyny zdezorientowane... Ale z dnia na dzień zaczynają przywykać

Dziewczyny trochę zdenerwowane bo w domu nowy kotek mały i zakatarzony i nowy zapach więc dziewczyny zdezorientowane... Ale z dnia na dzień zaczynają przywykać

ooo mały kocio! jego focie też daj  

Dam, dam 
A mały kicio za 2 tyg. leci do nowego domku więc dziołchy się uspokoją

A mały kicio za 2 tyg. leci do nowego domku więc dziołchy się uspokoją

Nie mam zdjęć ale mam filmik  "Podwieczorek"
 "Podwieczorek" 

"Podwieczorek"
 "Podwieczorek" 
Oto filmik z dzisiaj, dziewczyny zmuszone biegać na łóżku bo w innych miejscach sztywnieją jak zobaczą kota.   

http://www.youtube.com/watch?v=zb5Uo808 ... e=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=zb5Uo808 ... e=youtu.be
Jaki śliczny Pan Kiciak  I ogony oczywiście też
 I ogony oczywiście też 

I ogony oczywiście też
 I ogony oczywiście też 

Strasznie spokojnie ten podwieczorek u Was przebiega, u nas to jest mega wielkie zamieszanie przy rozdawaniu smakołyków! Nie wiem, głodzę je czy co?  Ale patrząc po Molly to chyba raczej nie...
 Ale patrząc po Molly to chyba raczej nie...

Ale patrząc po Molly to chyba raczej nie...
 Ale patrząc po Molly to chyba raczej nie...Re: Agustowe Pusiaki! =)
Powiem Ci że mam takie samo wrażeniejamajkaaa pisze:u nas to jest mega wielkie zamieszanie przy rozdawaniu smakołyków! Nie wiem, głodzę je czy co?Ale patrząc po Molly to chyba raczej nie...

Akurat na tymczasie mam kociaka i wszystkie są lekko zestresowane jego obecnością i dlatego nie szaleją  Pokaże wam co się bedzie działo jak kotek pójdzie do nowego domku, jak nienapasione będą mi z ręki wyrywać
 Pokaże wam co się bedzie działo jak kotek pójdzie do nowego domku, jak nienapasione będą mi z ręki wyrywać 

Pokaże wam co się bedzie działo jak kotek pójdzie do nowego domku, jak nienapasione będą mi z ręki wyrywać