Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Miło znów o was przeczytać, zobaczyć
Stadko się pieknie zaprezentowało na filmiku, jak po dobrej kindersztubie : " ......Hej, przywitaj się!...Kornelia...Gniecio...Odsłoń Gniecia!"
Kochana banda! Niech im zdrowie i humory dopisują
A Zosia mnie rozczuliła
tż się zgodził!
tż się zgodził:D:D:D
będziemy sie doszczurzac:D:D:D i będe zawsze mogła miec szczurki po wyprowadzce:D wystarczyły 2 godziny solidnej awantury:D
teraz prowadzimy casting na spokojną, miło szczurza dzidzię:D koniecznie czarną:P
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
mam jakiegos pecha ze stajniami jedna daleko, w drugiej konia mi głodzili teraz fajna stajnia chyba zostanie zlikwidowana bo osba dzierżawiąca pokłóciła sie z dzierżawca i mamy 3 miesiace na znalezienie czegos:(
Biedny koń 2,5 roku a on juz 4 razy stajnie zmienił:(
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
Weź Unipaks to jakas masakra z tymi stajniami poki co nam 2 pasowały jedna kawał 2h jazdy pociagiem wszystko super tylko koń weekendowy bo w tygodniu nie szło tam dojechac no i ta ale tu juz siła wyższa na którą niestety nie mam wpływu:( Tylko konia zal bo co sie zaprzyjaźni to dom zmienia