Napisałabyś które szczurki są jeszcze do oddania ? I byłabym wdzięczna gdybyś zamieściła również zdjęcia
"Słowo które nie jest wypowiedziane
jest słowem którego nie można powtórzyć
nie można się go nauczyć ani imitować
póki więc nie otworzą się usta, nie otworzą się rzeki
nie otworzą się rany, nie otworzą się umysły
nie otworzy się raj"
Powiem szczerze, że nie ma teraz czasu, żeby szukać transportu do innych miast, więc jeśli ktoś chce szczura poza Poznań to musi to niestety załatwić we własnym zakresie.
Ze mną: Lila Pause, jej 17 dzieci i Muka (Lili siostra)
U Stwórcy: Ziutek, Bratek, Iskra (siestra Lili i Muki)
Marakeszka ale ty też powinnas Sie tym interesować bo tak jak ja szukam i nic nie ma a Ty szczura dla mnie trzymasz, więc jak tak dalej pójdzie to chyba moja samica z Tobą zamieszka. poza tym jakby nie patrzeć interes jest po obu stronach
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
To światło tak pada, czy szczurek na ostatnim zdjęciu jest szary ?
nie otworzy się raj"
Sylwiaj ja ja naprawdę nie mam czasu na to, jak Ty nie weźmiesz szczura, to pójdzie do kogoś innego. Ja tez nie będę jechać z jednym szczurem w świat, bo oni mnie na to nie stać, a weekend wole inaczej spędzić niż w trasie. Ja mam takie podejście, ze kto pierwszy ten lepszy.
Przepraszam Ciebie Sylwaj, ja na początku naszej rozmowy byłam zdesperowana, nie miałam chętnych na maluchy, każdej oferty się łapałam i rozważałam nawet, że sama szczura gdzieś zawiozę. W międzyczasie zgłosiło się tyle chętnych osób z Poznania, że ja już nie mam takiego problemu. I mi naprawdę nie jest na rękę jechać do Ciebie a czasu na szukanie transportu również nie mam, bo jestem zalatana. Jeżeli Tobie bardzo zależy, to sama kombinuj. A jak nie, to myślę, że w Trójmieście albo Warszawie znajdzie się jakiś inny szczur
nie chce żebyś mi szczura wiozla ale oczekuje że powinnas mi pomoc transport znaleźć jako właściciel. ją jak miałam maluchy to raz że czekałam i nie wydawalam ogonkow byle komu tylko czekałam na najlepsze domy i sama kombinowalam z transportem a nie wydawalam na zasadzie kto bliżej i kto pierwszy ten lepszy
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Uważam , że sylwiaj ma rację. W końcu interes jest po obu stronach
nie otworzy się raj"