Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jej jaka Pani Kapturek zabawowa:D:D:D Wycałuj ja koniecznie uwielbiam takie wszędobylskie potworki:)
Luś jaka piękna się zrobiła blondi z czarnymi oczkami na zdjęciach nie widac jej uroku.
A Jagunia niech się trzyma jest z bandy Loczkow więc musi dać radę:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Cyniasta to dusza towarzystwa!
Luś, to Luś, ale już się stateczna pani przed czterdziestką z niej zrobiła, szaleństwa jej nie w głowie.
Jaguniunia na pewno da radę, mam nadzieję, że przechwyci dobre fale z kosmosu tymi swoimi wielkimi kulfuniastymi uszami.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Wierzę, że będzie dobrze.
I niby już parę razy przechodziłyśmy w Gwiazdkowie podobne problemy z płuckami Buniakowych Córeczek, jak i z nią samą, ale z Jagodą jest teraz gorzej niż z nimi wtedy...
Ale Kulfonik na pewno teraz zbiera siły, by potem zacząć szaleństwa z resztą, będzie dobrze, a ona odetchnie spokojnie. Będę to powtarzała jak mantrę, byleby pomogło...
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Wcześniej znów się pogorszyło, ale przed chwilą mała liznęła gerbera i napiła się wody. Obsiusiała mnie, a teraz się myje. Mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej.