Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
wolę nie wiedzieć teraz jest oazą spokoju, a wyrośnie pewnie z niego małe diablątko
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
xiao ale z niego ma wyrosnąć wielki silny szczur wiking parę miesięcy i już nie będzie malutki
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Postanowione i nie mam nic do gadania mały od dzisiaj zwie się Leon
Jestem Leonek, za 3 dni minie miesiąc od moich narodzin Jestem malutki, mam wielkie uszka, i kręcone futerko. Przyjechałem do mojego stadka aż z Warszawy. Jak dotarłem na miejsce byłem zmęczony i przerażony, pani zapoznała mnie z chłopakami, obwąchali mnie porządnie i zajęli się sobą a ja zostałem wsadzony do klatki z Gexem, zakopałem się od razu w szmatki i chciałem iść spać, ale pani przyniosła dobry jogurcik i kaszkę więc pierw pojadłem
Dzisiaj jest drugi pełny dzień jak tu mieszkam i zaczynam coraz więcej zwiedzać, bardzo mi się tu podoba, pani i pan się mną zachwycają, drapią za uszkiem, dają jeść i się ze mną bawią Jest ale coś co mnie przeraża.... Wielki kudłaty potwór który wydaje czasem strasznie głośne dzwięki, jednak moi koledzy mówią żebym się go nie bał, bo on wcale taki straszny nie jest. Dzisiaj spędziłem czas na łóżku pani a potem z chłopakami na stole, i zapraszam was do oglądania zdjęć i filmików
no śpi śpi on jest śpiochem większym od reszty stada razem wziętej