Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jeżeli urodziny były jednak 11, to mam jeszcze 10 minut, żeby złożyć życzenia . Zatem wszystkiego najpyszniejszego, najcieplejszego i oczywiście dużo zdrowia dla solenizantki!
Nesca dziękuje serdecznie za życzenia!
Tak się kobietom przypatruję ostatnio i sobie myślę... że kto niby ma być alfą? No bo Nesca... taka roztrzepana że o wszystkim zapomina... Izzka? Terrorysta wredny co tłucze wszystkich A Mocca to taka mała i bezbronna kruszynka... jaka tam z niej alfa Ale powiem Wam ze jak Izzunia się pojawiła to zdominowała Nesię, choć teraz to mam mieszane uczucia i wydaje mi się że Nesia jest alfą... Bo mniej Izzo-pogryzień na biednych współlokatokach Trzeba niestety przyznać że Izzulka jest takim małych tyranem. Ona potrafi spokojnie stać sobie obok na przykład Mocci i nagle... haps! dziab w stópkę! Tak normalnie bez powodu Och te szczury...
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
No to wiesz, adoptuj nową pannę, zostanie sobie alfą, a jak jej się nie uda, to adoptuj następną i następną... I skończysz jak ciotka emi albo klim z mnóstwem szczurów i royalem albo perfectem na karku.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
3 to już dużo! Jeśli już to ja tylko WIECZNE DT oferuje No... 28 szczurów... co tam że mama by się wyprowadziła.. przecież zamieszkałabym z ciocią emi, nie?
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]