Oby nowe szczurki ożywiły stadko i się zadomowiły

Moderator: Junior Moderator

. Po śmierci Jackie mniej się ruszała, a więcej jadła, teraz waży już 350g i widzę, że muszę kontrolować, co zjada, bo niebezpiecznie się zaokrągliła. Wczoraj Haszunia sprzedała mi konkretnego dziaba i siedząc na moim ramieniu, przegryzła mi ucho na wylot. Nigdy nikogo nie ugryzła, ale udostępnianie jej uszu zawsze było ryzykowne, bo żywi do nich jakieś szczególne upodobanie. Tym razem trochę przesadziła!
. Po śmierci Jackie mniej się ruszała, a więcej jadła, teraz waży już 350g i widzę, że muszę kontrolować, co zjada, bo niebezpiecznie się zaokrągliła. Wczoraj Haszunia sprzedała mi konkretnego dziaba i siedząc na moim ramieniu, przegryzła mi ucho na wylot. Nigdy nikogo nie ugryzła, ale udostępnianie jej uszu zawsze było ryzykowne, bo żywi do nich jakieś szczególne upodobanie. Tym razem trochę przesadziła!  .
.

.
.

):
):

.
. . Postaram się w najbliższym czasie zaktualizować nasz temat.
. Postaram się w najbliższym czasie zaktualizować nasz temat. Lepiej późno niż wcale
 Lepiej późno niż wcale 
 .
. . Poza tym uwielbiają włazić mi pod ubranie i niemiłosiernie drapią po plecach...
. Poza tym uwielbiają włazić mi pod ubranie i niemiłosiernie drapią po plecach...

.
.

.
. Wymiziaj stadko
  Wymiziaj stadko 
 .
. .
. .
.  .
.