Na tym forum siedzę już od dobrego roku, poszerzając swoją wiedzę. Ale postanowiłam się zarejestrowac dopiero parę miesięcy temu. Iii... bardzo się wkręciłam w ogólny temat szczurzastych

Nie do końca wiem jak zacząc. Mówią na mnie
Czis (takie zpolszczone 'cheese'). Generalnie jestem z Rumi (niedaleko Gdańska), ale średnio co dwa miesiące bywam pod Warszawą. Tam mieszkają rodzice oraz rodzeństwo mojej samiczki Tabi, a przy okazji bliska mi osoba

Chodzę jeszcze do szkoły średniej. Po niej, planuję pójśc na studia medyczne i wyrobic kwalifikacje w zawodzie psychiatry

Taaak, wiem, dośc nietypowo, ale bardzo interesują mnie takie rzeczy. Czasem czytam sobie o parapsychologii. Hmm... od paru lat uprawiam postcrossing. Za pośrednictwem pewnej strony internetowej wymieniam się adresami z osobami z całego świata i ślemy do siebie pocztówki. Czasem rodzą sie nowe przyjaźnie i można powysyłac do siebie paczuszki z lokalnymi pierdółkami
Poza tym lubię od czasu do czasu poczytac japońskie mangi i posłuchac koreańskiej muzyki. Jeśli już piszę o muzyce, to wspomnę, że wolę "cięższe brzmienia", ale nie pogardzę nowościami.
Mam nadzieję, że będzie nam się tu miło pisało i chętnie poznam nowe osóbki, przy okazji jeszcze bardziej poszerzając swoją szczurzą wiedzę
A może wspólnie uda nam się zrobic jakiś ciekawy meeting!
Poniżej zdjęcie mojego dzieciaczka

(wprost kocham to zdjęcie!) - niedługo może przymierzę się do wątku specjalnie o niej.