Wesoło jakoś tak było i świat piękniejszy się wydawał
 Wesoło jakoś tak było i świat piękniejszy się wydawał  I maszynie też się podobało, ani razu nie nawaliła
 I maszynie też się podobało, ani razu nie nawaliła 
Moderator: Junior Moderator
 Wesoło jakoś tak było i świat piękniejszy się wydawał
 Wesoło jakoś tak było i świat piękniejszy się wydawał  I maszynie też się podobało, ani razu nie nawaliła

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku Pozytywne wibracje robią swoje;) peace & love:)ssylvusia pisze:A wiecie jak fajnie mi się go szyłoWesoło jakoś tak było i świat piękniejszy się wydawał

bomba !
   bomba ! 
 Cieszę się
 Cieszę się  i jeszcze raz dziękuję za wykonanie
 i jeszcze raz dziękuję za wykonanie 
 W mojej głowie zrodziło się tyle pomysłów, że nawet nie wiem, kiedy je wszystkie zrealizuję
 W mojej głowie zrodziło się tyle pomysłów, że nawet nie wiem, kiedy je wszystkie zrealizuję 
Już się tego boję ,bo jak natchnęło Cię na te barwy to chyba zbankrutujęssylvusia pisze:Gabka, ja również Ci dziękuję, bo mnie natchnęłaśW mojej głowie zrodziło się tyle pomysłów, że nawet nie wiem, kiedy je wszystkie zrealizuję
 heheheh
 heheheh 

Czekam z niecierpliwością na przesyłkę
 Czekam z niecierpliwością na przesyłkę  Pozdrawiam
 PozdrawiamFala, nie podsuwaj proszę takich pomysłów, bo przecież akzi mi nie da żyć i będę musiała zarywać noce na dzierganiu pięknych oczętów Bednarkafalabella pisze:Akzi, jamajski koniecznie z podobizną Bednarka!

Eve pisze:czułe serce nie jest powodem do wstydu