Dwoje kochanych rozrabiaków

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
xkuubi
Numer GG: 28198941
Kontakt:

Re: Dwoje kochanych rozrabiaków

Post autor: xkuubi »

misiek999 pisze:Co bym tam jeszcze im zrobić ??? Polecasz coś ? Jakaś specjalność dla cesarzowych ? :)))
Ugotuj im jajko na twardo i daj w skorupce(można lekko stłuc skorupkę). Będą miały smakołyk i frajde :P
Ze mną: Dexter, Leon[idas], Demon i tymczasy :)
Za tęczowym mostem: Kubuś,Pepe,Devil
[*][/size][/color]
misiek999
Numer GG: 34027836

Post autor: misiek999 »

Wszystko co zdrowe :)

Moje wariatki <3
Zdrowo będą rosły ...

Kochają też jogurt naturalny.

Jak je kupiłem to codziennie daję im jogurtu do koreczka po wodzie i tak prze 2 tygodnie, potem już koreczek na tydzień.
Awatar użytkownika
madziastan
Numer GG: 8345513
Kontakt:

Post autor: madziastan »

Tylko postaraj się ich nie przebiałczyć. Jajko wystarcza chyba raz na miesiąc chyba.
Niektóre szczury mają uczulenie na nabiał i mój Milky niestety ma uczulenie. Powstają wtedy u niego strupki na karku - wyglądało to jak na świerzba a okazało się że zeskrobina jest od uczulenia.
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”