Nazwano mnie Koyen, jestem panią szczurzycą. Mam prawie dwa latka, bardzo lubię się przytulać, a zwłaszcza biegać po łóżku. Moim ulubionym jedzeniem są buty, uwielbiam uciekać z klatki i wgryzać w ten smakowity materiał. Poza tym uwielbiam owocową karmę suchą dla gryzoni. Piję z miseczki, gdyż poidełka od razu rozgryzam na kilka-kilkanaście a nawet kilkadziesiąt kawałków. Jestem zadbana. Nie posiadam robaczków ani zabrudzeń, jestem śliczną czyściutką szczurzycą. Potrafię siedzieć na ramieniu, choć i czasem wolę w kapturze i kieszeni. Nie jestem agresywna, ale czasem się boję. Poszukuję domu, gdzie mnie zaakceptują taką jaką jestem i nie oddają na karmę. Bo żaden/ żadna z nas nie chciałaby tak skończyć. Chciałabym także by mnie pokochano, bo naprawdę jestem słodką i milutką szczurzycą. Przygarnij mnie i pokochaj, dla ciebie to niewiele, a mnie sprawi wiele radości. Nie jestem pewna czy jestem gotowa na spotkanie z dziećmi, gdyż nie miałam styczności z szalonymi okrzykami, ani dotykaniem czy oglądaniem po kilkanaście razy dziennie, nie wiem czy sobie poradzę, ale mogę spróbować. Daj mi szansę. Moja pani odda mnie wraz z moja klatką;).
Zwierzątko to podaruję tylko w dobre ręce! Nie pozwolę by trafiło na karmę, czy też zostało zabite bestialsko. Po zaadoptowaniu chcę uzyskać zdjęcia bądź filmik pokazujący, że zwierzę ma się dobrze i żyje. Taki film lub zdjęcie chcę uzyskiwać raz na pół roku. To istota żyjąca, nie zasługuje na cierpienie, więc i ja nie dopuszczę do tego. Krzywdzenie, śmierć, czy też oddanie na karmę - zgłoszę do stowarzyszenia ochrony nad zwierzętami!!!
Odbiór osobisty!!!
ŚLĄSK: KATOWICE, CHORZÓW, BYTOM, MIKOŁÓW, RUDA ŚLĄSKA, ZABRZE.
OSOBY CHĘTNE DO ZAADOPTOWANIA PROSZĘ PISAĆ NA MAIL: 19usagi25@WP.PL
lub poprzez Tablicę.pl : http://tablica.pl/oferta/swinka-morska-ID2mOCX.html
[Śląsk] Oddam szczurzycę w dobre ręce.
Moderator: Junior Moderator
Re: [Śląsk] Oddam szczurzycę w dobre ręce.
Mogę dać DT w Krakowie 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
- xkuubi
- Numer GG: 28198941
- Kontakt:
Ja mogę dać DT w Dąbrowie Górniczej, bo z przyjęciem na stałe raczej ciężko.
Mała jest prześliczna, więc jeśli tylko będę mogła jakoś pomóc to pisz!
Mała jest prześliczna, więc jeśli tylko będę mogła jakoś pomóc to pisz!

Ze mną: Dexter, Leon[idas], Demon i tymczasy 
Za tęczowym mostem: Kubuś,Pepe,Devil[*][/size][/color]

-
A można prosić o link do właściwej oferty? Bo ten w ogłoszeniu jest do świnki morskiej ...
- xkuubi
- Numer GG: 28198941
- Kontakt:
http://tablica.pl/oferta/oddam-szczurzy ... ef1e8;r:;s:Starsza Pani pisze:A można prosić o link do właściwej oferty? Bo ten w ogłoszeniu jest do świnki morskiej ...
Wystarczy wejść w 'ogłoszenia użytkownika'
Ze mną: Dexter, Leon[idas], Demon i tymczasy 

Witam. Na początek dziękuję takim osobą za hejtowanie o to cytuję " urs.zie@wp.pl Ogłoszenia tego użytkownika
właśnie, czemu robisz taką hipokryzję, niby chcesz dla Niej dobrze, a czemu chcesz się pozbyć?! poza tym chcesz co pół roku zdjecia, czy filmiki zwierzaka, przecież, szczurki żyją ok. 2 lat?! weź się zastanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
A dwa, dziękuję za chęci pomocy, właśnie znalazła się jedna osoba która jutro odbiera zwierzaka. tak że OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE;*
właśnie, czemu robisz taką hipokryzję, niby chcesz dla Niej dobrze, a czemu chcesz się pozbyć?! poza tym chcesz co pół roku zdjecia, czy filmiki zwierzaka, przecież, szczurki żyją ok. 2 lat?! weź się zastanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
A dwa, dziękuję za chęci pomocy, właśnie znalazła się jedna osoba która jutro odbiera zwierzaka. tak że OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE;*
Fajnie że domek się znalazł
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)