Witam mam do oddania w dobre ręce dwie czterotygodniowe samiczki i jednego samczyka. Maleństwa są łaciate ,czarno białe. Są zdrowe i oswojone od małego. Nie gryzą , są przyjazne i bardzo energiczne okolice Warszawy. Kontakt ; 665989679.
Samca trzeba już w tym wieku oddzielić od samiczek. Bardzo przydadzą się zdjęcia maluchów bo kuszą i łatwiej o nowy domek. To przypadkowy miot czy planowany?
Na spółę z TŻ:
Desant, Anubis(Ibasan)Beris, Kaszmir Beris, Miętus EmeraldMoon, Bjorn, Belfast
Za TM:Silver&Sharingan, Destruktorzy, Śpioch&Grubas, Czarnuszek&Bibs, Miki
tak tak już jest oddzielony dobrze postaram się o fotki przypadkowy , ponieważ kupiłam zaciążoną samiczkę i maleńka po tygodniu urodziła mi 11 maluszków - kompletna niespodzianka
Tak to jest w zoologu 11 in 1 A czasami 10000 in 1 jeśli trafi się szczurek z pasożytami -.-' Podpatruj jak wyglądają inne ogłoszenia z maluszkami. Najlepiej jest ponumerować maleństwa i wkleić fotki i krótki rys charakteru. Maluchy mają branie
Na spółę z TŻ:
Desant, Anubis(Ibasan)Beris, Kaszmir Beris, Miętus EmeraldMoon, Bjorn, Belfast
Za TM:Silver&Sharingan, Destruktorzy, Śpioch&Grubas, Czarnuszek&Bibs, Miki
Mam problem z tymi zdjęciami bo są za duże ehhh ;/ tak jak mówię są wspaniałe i przyzwyczajone do ludzi i do małych dzieci , ponieważ moje młodsze siostry często się z nimi bawią i głaszczą - oczywiście pod moim okiem .