REX/FUZZ [Katowice]
Moderator: Junior Moderator
- harleyquinn
- Numer GG: 1877527
REX/FUZZ [Katowice]
Od dawna marzy mi się szczurasek fuzz lub rex
Starałam się też szukać w hodowlach, ale nie za bardzo wiem, które to są te z rpawdziwego zdarzenia, może ktoś coś podsunąć?

Re: REX/FUZZ [Katowice]
Ja też chętnie się dowiem, bo na stronie Stowarzyszenia nie ma dosłownie nic... kilka hodowli a z tego połowa ma nieczynną stronę, druga połowa ma je nieaktualne.
A wszyscy odsyłają po zakup szczura do zrzeszonych hodowców
A wszyscy odsyłają po zakup szczura do zrzeszonych hodowców

Już nie poszukuję samiczki dumbo rex w kolorze czarnym!
Dziewczynki http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=39979
TRIK - Szkolenie psów w Gliwicach: www.szkolenie-gliwice.pl

- Wilczek777
Wątki aktywnych hodowli zrzeszonych są na forum alloszczur. Wiele stronek jest nieaktualnych bo praktycznie wszystkie szczurki idą do forumowiczów.
http://shsrp.szczury.biz/ tutaj jest forum stowarzyszenia hodowców 

Wyszukiwarka nie gryzie
Najlepiej przeglądać działy poszczególnych hodowli na wyżej wymienionym forum, ogłaszają tam planowane mioty
Na szczurki trzeba się zapisywać, zanim jeszcze szczurzyca zajdzie w ciążę. Ale ostatnio fuzzów sporo się pojawia, więc masz szczęście
Sama mam od niedawna malutką fuzziczkę z miotu H2 SunRat's
Na forum Alloszczur jest też jeden wspólny dział dla planowanych miotów ze wszystkich hodowli: http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=95 .
Aktualnie można się zapisać jeszcze na:
- miot CH Wasza Wysokość z Wuwuniarni - tu będą m. in. rexy, teddy rexy
- miot „BOSKI” SunRat’s - rexy, teddy rexy
- miot M Emerald Moon - miały być fuzzy, miot nie dojdzie do skutku z powodu choroby samca, ale wiem, że hodowczyni planuje w niedalekiej przyszłości inny miot z fuzzami, więc możesz napisać maila, najlepiej wypełniając ankietę ze strony hodowli.

Aktualnie można się zapisać jeszcze na:
- miot CH Wasza Wysokość z Wuwuniarni - tu będą m. in. rexy, teddy rexy
- miot „BOSKI” SunRat’s - rexy, teddy rexy
- miot M Emerald Moon - miały być fuzzy, miot nie dojdzie do skutku z powodu choroby samca, ale wiem, że hodowczyni planuje w niedalekiej przyszłości inny miot z fuzzami, więc możesz napisać maila, najlepiej wypełniając ankietę ze strony hodowli.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Oj ciężko to wszystko ogarnąć
i na dodatek tak daleko wszędzie... ale dzięki za wskazówki!

Już nie poszukuję samiczki dumbo rex w kolorze czarnym!
Dziewczynki http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=39979

- Wilczek777
Transport szczurków można zorganizować. Wiele osób przemieszcza się po Polsce dość często i może przerzucić szczurki w dowolne miejsce
Czasami muszą posiedzieć parę dni w domu tymczasowym ale wszystko da się zorganizować dzięki uprzejmości innych forumowiczów 

- harleyquinn
Chyba zrezygnuję z hodowli... Nie jestem pewna. Na wpadku rex/fuzz chyba nie można liczyć :<?
Przeglądaj ogłoszenia, również na tablicy czy gumtree. Ludzie oddają bardzo różne szczurasy, dziś widziałam ogłoszenie o 3 facetach a każdy z nich to na moje oko rex 

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
- harleyquinn
No chodzę i chodzę... i nie umiem znaleźć. Może linki podesłać pw?
Mam nadzieję, ze nikt dziwnie nie patrzy na to, że szukam wymarzonego szczurka o określonej sierści czy tam barwie?
Mam nadzieję, ze nikt dziwnie nie patrzy na to, że szukam wymarzonego szczurka o określonej sierści czy tam barwie?
Wysłałam priv
Harleyquinn-każdy ma swój gust, ale i tak najważniejsze jest usposobienie zwierzaka i pod takim kątem szukałabym kolejnego szczura
Harleyquinn-każdy ma swój gust, ale i tak najważniejsze jest usposobienie zwierzaka i pod takim kątem szukałabym kolejnego szczura
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 

- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Jeszcze na gumtree z Warszawy zobaczylam do oddania samce dumbo rex russian blue kapturki, jak moja Córeczka...
Może kiedyś...