Kupie/Przyjmę Szczurka

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Danjel88

Kupie/Przyjmę Szczurka

Post autor: Danjel88 »

Witam

Chetnie przyjme lub kupie szczurzyce/szczurka dla mojej Saszy. Co prawda spedza ze mna 3/4 dnia ale i tak przydała by sie jej kompanka/kompan do wspolnego psocenia.

Mieszkam w Starym Sączu - wojewodztwo małopolskie. Co do przesyłki mozna było by sie dogadac :) Pozdrawiam i w razie czego zostawiam kontakt. tel 662 253 425 i gg 7557099

Pozdrawiam Daniel.
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Re: Kupie/Przyjmę Szczurka

Post autor: emi2410 »

Na forum nie sprzedajemy szczurków, tu jedynie można adoptować. ;) I dla szczurzyczki przygarnij koleżankę lub kastrata, broń Boże niewykastrowanego samca.
Na forum zawsze można poszukać transportu, ja adoptowałam szczurki z daleka (a widzę, że mieszkasz blisko mnie :D) i jeździłam po nie do Krakowa. Przeszukuj stale dział oddam/sprzedam. :)

W razie gdybyś znalazł szczurka i znalazłbyś transport do Krakowa (bo w okolice Sącza raczej nikt nie kursuje), a nie dałbyś rady pojechać po szczurka sam, służę pomocą, niedługo się będę tam wybierać. ;)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
kasienka123-91
Numer GG: 9299239

Re: Kupie/Przyjmę Szczurka

Post autor: kasienka123-91 »

Mam do oddania 4 samczyki i jedna samiczke jedynie trzebaby było rozwiazac kwestię transportu. Zwierzatka sa zdrowe żywe szalone i bardzo przyjazne. Nigdy nie wysyłałam żadnym transportem ale myślę że jest to kwiestia do rozwiazania
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”