Po wszystkich niedomówieniach i po rozmowach z Norbertem jednak udało mi się zaadoptować maleńkie Lorkę i Flerusię

Teraz tylko szukamy transportu

Moderator: Junior Moderator

Biegała po pokoju jak ją zawołałam i za 3 sekundy zaczęła wspinać mi się po nodze gdyż siedzę na fotelu
 Biegała po pokoju jak ją zawołałam i za 3 sekundy zaczęła wspinać mi się po nodze gdyż siedzę na fotelu  Jestem z niej taka dumna :)Mam nadzieję ,że to nie był przypadek
 Jestem z niej taka dumna :)Mam nadzieję ,że to nie był przypadek  hehehe Kocham Ją ogromnie
 hehehe Kocham Ją ogromnie 
 Na drugi dzień postanowiłam ,że połączę je wszystkie gdyż żal mi ich było patrząc na  tymczasową  klatkę,w której siedziały. Przy wielkiej pomocy Norberta ,u którego wisiałam na telefonie udało się-za co bardzo Mu dziekuję ;)i chociaż Mookie z początku zachowywała się jak Chuck Norris
 Na drugi dzień postanowiłam ,że połączę je wszystkie gdyż żal mi ich było patrząc na  tymczasową  klatkę,w której siedziały. Przy wielkiej pomocy Norberta ,u którego wisiałam na telefonie udało się-za co bardzo Mu dziekuję ;)i chociaż Mookie z początku zachowywała się jak Chuck Norris  Jednakże pojawił się pewien problem i prosiłabym Was o radę -co mam zrobić??
 Jednakże pojawił się pewien problem i prosiłabym Was o radę -co mam zrobić??  Początkowo miałam zaadoptowac Lorę i Fler, jednakże po połączeniu Mookie ,Lora i nie Fler a Rozi są nierozłącze natomiast Sisi i Fler są tj z osobna, razem same ze sobą. Mookie z Lorą i Rozi razem śpią ,iskaja się, jedzą  i teraz zupełnie nie wiem co robić. Ja miałam adoptować Lorę i Fler ,a Mookie wybrała inaczej .... Zaznaczę iż na dzień dzisiejszy nie mogę zostawić ich wszystkich . Trójka w klatce to max .To straszne ... ;(a wątek adopcyjny Sisi i Rozi już założony ):(:(:( Proszę jeszcze raz pomóżcie i wrzucajcie cenne uwagi
 Początkowo miałam zaadoptowac Lorę i Fler, jednakże po połączeniu Mookie ,Lora i nie Fler a Rozi są nierozłącze natomiast Sisi i Fler są tj z osobna, razem same ze sobą. Mookie z Lorą i Rozi razem śpią ,iskaja się, jedzą  i teraz zupełnie nie wiem co robić. Ja miałam adoptować Lorę i Fler ,a Mookie wybrała inaczej .... Zaznaczę iż na dzień dzisiejszy nie mogę zostawić ich wszystkich . Trójka w klatce to max .To straszne ... ;(a wątek adopcyjny Sisi i Rozi już założony ):(:(:( Proszę jeszcze raz pomóżcie i wrzucajcie cenne uwagi  Będę wdzięczna
 Będę wdzięczna  Pozdrawiamy Was wszystkich wraz z moim stadkiem
 Pozdrawiamy Was wszystkich wraz z moim stadkiem  .
. Rozi i Sisi pojechały w środę do swojego nowego domku
 Rozi i Sisi pojechały w środę do swojego nowego domku  Gdzie zamieszkały razem z Blu i Blanką . Niestety nastała taka sytuacja,która zmusiła mnie  do podjęcia decyzji o tym iż u mnie zostanie tylko Lora
 Gdzie zamieszkały razem z Blu i Blanką . Niestety nastała taka sytuacja,która zmusiła mnie  do podjęcia decyzji o tym iż u mnie zostanie tylko Lora  . Fler na szczęście zamieszka razem ze swoimi siostrami i przyjaciółkami z Lublina.Dziewczyny są cudowne i ciężko będzie się rozstawać z Flerunią,ale wiem ,że będzie mieszkać w ciepłym ,kochającym domku wśród swoich bliskich i to podnosi mnie na duchu
. Fler na szczęście zamieszka razem ze swoimi siostrami i przyjaciółkami z Lublina.Dziewczyny są cudowne i ciężko będzie się rozstawać z Flerunią,ale wiem ,że będzie mieszkać w ciepłym ,kochającym domku wśród swoich bliskich i to podnosi mnie na duchu  .
 . Dziś wieczorem postaram się wrzucić jakieś zdjęcia
  Dziś wieczorem postaram się wrzucić jakieś zdjęcia  Pozdrawiam wszystkie szczurze mordki z forum
 Pozdrawiam wszystkie szczurze mordki z forum  :*
 :*DziękujęPotteromaniaczka pisze:Słodziak z tej Mookie
 To fakt
 To fakt  Kocham Ją ponad życie:) jeszcze dzisiaj lub jutro postaram się dodać zdjęcia pozostałych słodziaków:) Lora i Fler też są słodkie i kochanie tylko troszkę bardziej "osiercione" ...:)Lorunia zostaje u mnie także będę miała dwa słodziaki
 Kocham Ją ponad życie:) jeszcze dzisiaj lub jutro postaram się dodać zdjęcia pozostałych słodziaków:) Lora i Fler też są słodkie i kochanie tylko troszkę bardziej "osiercione" ...:)Lorunia zostaje u mnie także będę miała dwa słodziaki  Mam chyba szczęście do cudownych szczurków:) Z resztą ,który nie jest cudowny ....?:)
 Mam chyba szczęście do cudownych szczurków:) Z resztą ,który nie jest cudowny ....?:) śliczne dziewczyny
  śliczne dziewczyny   
Oj tak pojaśniała chciałabym móc zrobic tak i odwrócić wszystko ,żeby mogła ze mną zostać ...norbert19929 pisze:Ale moja niunia pojaśniałaśliczne dziewczyny

Bóg mi chyba z Nieba spadł ,że spotkałam Ciebie i te szczurze mordki tez Ciebie spotkałyNefretari pisze:A ja wiem że niedługo będziesz miała jakiegoś łysola w którym się zakochasz, w którym Mookie się zakocha i będzie everythings is all right. W życiu rózne sytuacje się zdarzają i czasem ludziom spada niebo na głowę. A ja wierzę w ludzi na tym forum, że nie będzie podjazdów, oskarżeń i pretensji. (bo ja w ludzi wierzę ot co!)
 jesteś cudowna
 jesteś cudowna  dziękuję
 dziękuję