Poszukiwany Fuzz

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

RastaChildren95

Poszukiwany Fuzz

Post autor: RastaChildren95 »

Witajcie, od pewnego czasu poszukuję hodowli/adopcji gdzie mogła bym kupić/adoptować samiczkę fuzz.
Może któreś z Was ma namiary na hodowlę w okolicach Warszawy,albo wie gdzie mogła bym znaleźć takiego maluch? Znalazłam tylko w sklepie zoologicznym , a bardzo nie chcę tam kupować ?Szukałam w hodowlach zrzeszonych, ale albo mi się wydaje, albo są już zawieszone..
Pomoże ktoś w poszukiwaniach ? :) ;D
Awatar użytkownika
Wilczek777

Re: Poszukiwany Fuzz

Post autor: Wilczek777 »

Na forum alloszczur są tematy aktywnych hodowli. Mioty z fuzzami nie są częste ale również się zdarzają. Czasem w adopcjach można znaleźć takie szczurki bo ktoś wyjeżdża/ przeprowadza się etc. Zazwyczaj to nie są bardzo młode szczurki ale bywa, że szukają domków. Dobrze, że nie chcesz kupować szczurków w zoologu bo tak mają one minimalny kontakt z człowiekiem, samiczki często są w ciąży albo kupuje się szczurka z chorobą lub armią wszołów. O tym, że za pieniądze zapłacone za takiego szczurka "produkowane" jest X następnych nie wspominam. Pamiętaj, że szczurki muszą być minimum 2 tej samej płci.
Na spółę z TŻ:
Desant, Anubis(Ibasan)Beris, Kaszmir Beris, Miętus EmeraldMoon, Bjorn, Belfast
Za TM:Silver&Sharingan, Destruktorzy, Śpioch&Grubas, Czarnuszek&Bibs, Miki

Pieseła - Nessie
Obrazek
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Re: Poszukiwany Fuzz

Post autor: smeg »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=40009 - tu są łyse szczurki, chyba fuzzy.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”