Eve, ano miałam czarną serię w marcu

Mam teraz schizy i oglądam resztę chłopków po 10 razy dziennie, żeby zobaczyć, czy im nic nie jest. Są młodsi od tych, którzy odeszli... ale i tak się boję, te kruszyny są bardziej delikatne, niż się zwykle ludziom wydaje
Obecnie panowie mają od 10 miesięcy do roku i 3 miesięcy, czyli już nie smarkateria, ale i jeszcze nie staruszki. Ale to szczurze życie szybko mija

Nie mogę uwierzyć, że Człapuś tak szybko odszedł. Brakuje go bardzo, jego i Trzpiota, i Czmyśka... i Froda, to najgłębsza rana, która nigdy się nie zagoi - nigdy nie przestanę tęsknić za Frodem, bo on był Mój - sam mnie wybrał

Ale kocham pozostałych chłopców całym sercem i wiem, że ci, którzy odeszli, chcieliby, żeby tak było dalej.
Łaś ciągle podenerwowany, szuka zwady z każdym, przy czym prowokuje, po czym szybko sam kładzie się na pleckach
Węgiel zachowuje się jak alfa, tzn. iska wszystkich, przytula, napycha brzuch najlepszymi kąskami i w ogóle zachowuje się bezczelnie, bo JEMU WOLNO.
Klusek natomiast się nie przejmuje, kto rządzi i dzieli, bo ma wreszcie futra do tulenia i to jest teraz najważniejsze