A Harpia jest cudna. Ile radości do stada wprowadzi pojawienie się takiej małej, kudłatej pchełki

Moderator: Junior Moderator
Od dziś to moje motto. Wypożyczam sobie, będę wszędzie głosić Chmurkowe słowa."Bo widzisz Lu .. świat jest skomplikowany.. a bananek .. " wyciągając jednego z kieszonki .. " PROSTY ! I świat też powinien być prosty jak bananek"
Uśmiałam sięEve pisze: Rekrut odpadł przez samowolne oddalenie się na: cytuję " Muszę zdjąć wałki bo mi się futerko za bardzo nakręci .." Takie zachowanie zasługuje na degradację !
Tak, oj Chmuracy jak zwykle zaskakuje, a może i nie zaskakuje, bo każdemu to wiadomo że szczur mądry, swa mądrością i prawidłowym podejściem do życia. Toż to umie pocieszyć lepiej niż niejeden człowiek, bo mi sie od razu po tych słowach usmiech na twarzy pojawił... uśmiech jak bananek... i jakieś filozoficzne przemyślenia mi się same wręcz nasuwają, bo... bo świat powinien byc prost jak bananekEve pisze:Lusiek wyszedł z hamaka i przytulił Chmurkę ..
"Bo widzisz Lu .. świat jest skomplikowany.. a bananek .. " wyciągając jednego z kieszonki .. " PROSTY ! I świat też powinien być prosty jak bananek"