3 samiczki i 1 samiec (OLEŚNICA, WROCŁAW)
Moderator: Junior Moderator
- natureminemka
Re: 3 samiczki i 1 samiec (OLEŚNICA, WROCŁAW)
Hmm... No ja szukam starszego kolegi dla mojego... Od jakiegoś czasu jest sam bo jego kumpel nie przeżył zabiegu... Później siedział z DT-ciakami ale młodzieży nie chciałam zostawiać tylko doadoptować coś starszego... No i teraz szukam, ale to taki za przeproszeniem pizdek, nie postawi się innemu, do klatki wpuści każdego, generalnie każdy szczur - przyjaciel. Martwię się żeby się nad nim nie znęcał...
ZE MNĄ: LOKI
Za TM: Galder [*] Eowina [*] Ragnarok [*] Zdenka [*] Silenoz [*] Arwena [*] Puritania [*] Gollum [*] Lugburz [*] Simulacra [*] Uruk-hai [*] Ecthelon [*]
W adopcji: Kajtek [*], Brego, Felix [*], Bran [*], Elentari, Galadriela [*], Siwy, Ninja
Za TM: Galder [*] Eowina [*] Ragnarok [*] Zdenka [*] Silenoz [*] Arwena [*] Puritania [*] Gollum [*] Lugburz [*] Simulacra [*] Uruk-hai [*] Ecthelon [*]
W adopcji: Kajtek [*], Brego, Felix [*], Bran [*], Elentari, Galadriela [*], Siwy, Ninja
Myślę, że Benek nie ma zapędów sadystycznych... Nie jest może zwykłym szczurem, bo ma pewne naleciałości z poprzedniego domu. Ale nie jest agresywny do człowieka, więc czemu miałby do szczura. To moje chłopaki mają źle poustawiane w główce. W sumie nigdy nie miały do czynienia z innymi samcami (sami są braćmi) oni tylko baby i baby...
- natureminemka
Ok... To napisz na PM co chciałabyś wiedzieć ode mnie.
ZE MNĄ: LOKI
Już pisałam na Allo - dam DT samiczkom, gdyby ktoś mógł pożyczyć klatkę za te 4 tygodnie - będę wdzięczna, bo wszystkie oddałam.
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Wszystkie szczurki znalazły domek. Temat do zamknięcia.