Podrzucam fotki wolnych rzeczy,uszytych w przerwie pomiędzy przedświątecznym odgruzowywaniem mieszkania,a samymi świętami - po ilości polarków możecie wywnioskować minimalny poziom odgruzowania mieszkania przed świętami... No cóż,jedni lubią sprzątać,inni szyć
Komplecik Słoneczny
Połączenie kwiecistej bawełny i podwójnej warstwy grubego polaru.Rondelek 26x17,tunel 41x12,hamak 56x31.Cena 37 zł
Komplecik Błękitny

Połączenie bawełny i podwójnej warstwy polaru.Rondelek 26x17,tunel 40x12,hamak 41x36,hamak 39x34,domek narożny boki 33x33,wys.16
Cena 65 zł
Komplecik Zoo
Czyli w lwy,żółwie i słonie - wcale nie drapieżne

Do przytulania

-

Podwójny gruby polar plus cienki polar ozdobny.
Okrągły domek (rondelek z dachem) 26x16,tunel 37x12,hamak podwójny 33x33(dół ciut większy),hamak "mostek 48x19.Cena 50 zł
Komplecik Fiolet Zieleni

Domek kostka 21x21x21,tunel 41x12,hamak 38x32,hamak "mostek" 49x24.
Cena 45 zł
Komplecik Brudny Róż Dorwał Fiolet

Gruby polar plus gruby polar - połączenie dwóch grubasów
Wyszło milusie,cieplusie
Domek kostka 21x21x21,narożny 32x32x16 wys.,hamak podwójny 35x35,dół ciut większy,tunel 43x12,hamaki 52x23.Cena 75 zł.
Była jeszcze
Telimenka...To w zasadzie nie mebelek polarkowy,to jakby członek rodziny,przeleżała bidula bez głowy przez pół roku,czekając na zmiłowanie
Tak krzyczycie,żeby szczurów nie rozmnażać,a ja trzymałam szczura bez głowy tyle czasu...Zła ja,zła!
Za to Telimenka zyskała szatę niepowtarzalną,bo wydzierganą własnoręcznie NA DRUTACH (cud,bo bez przyuczenia jestem),kiedyś te ubranka założyła moja córuś na imprezę rodzinną,jak jeszcze małym robaczkiem była...I tak leżały.Aż szczura w nie ubrałam,a córuś zapiszczała "TAAAK!!!Mamusiu,tak zostaw!"
No i zostawiłam

-

-

-

Telimenka została zgarnięta na drugim forum,reszta rzeczy wolna.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38