Witam. Mam do oddania dwie 4-miesięczne dziewczynki czarno-białe kaptury. Są to córki samiczki, która urodziła u mnie 4 dni po adopcji:)
Tutaj jest jej wątek i jej dzieci: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php? ... #830894%29
Wszystkie młode znalazły nowe domy (mamuśka została u mnie z nowymi koleżankami). Jednak synowi właścicielki owych dziewczynek ujawniła się bardzo mocna i nasilająca się alergia i musiała je oddać. Dziewczynki są ponownie u mnie od 2 dni. Obie są w pełni oswojone, towarzyskie, odważne (jedna bardziej), ciekawskie.
Dziewczyny są bardzo kontaktowe. Poprzednia właścicielka poświęciła im bardzo dużo czasu, właściwie cały czas były na wybiegu i w kontakcie z człowiekiem. Szukam dobrego domu, dziewczyny są bardzo zadbane, chciałabym, by nowy właściciel poświęcał im również dużo czasu:))))
Jak to młode szczurzyce wszędzie ich pełno, są ciekawskie. Uwielbiają człowieka, lgną do ręki aż miło:))
Nie ma problemów w kontakcie z innym szczurami - aktualnie mają stały kontakt z moimi czterema babami i wszystko gra.
Ktoś chciałby dać im nowy dom??
Aktualnie dziewczyny są we Wrocławiu, ale z pomocą forumowiczów na pewno byłaby możliwość transportu.
U poprzedniej właścicielki miały kontakt z kotem (wyjadały mu jedzenie z miski - fakt, że był to stary kot:)), u mnie mają kontakt z psem, prawie niczego się nie boją:))
Nie dam rady ich zatrzymać, ale też bardzo zależy mi, żeby miały dobry dom. Wolałabym ich nie rozdzielać.
Zdjęcia wkrótce.
Kontakt przez forum lub na maila: ewarysz@op.pl
4-miesięczne samiczki kapturki oddam w dobre ręce (WROCŁAW)
Moderator: Junior Moderator
Re: 4-miesięczne samiczki kapturki oddam w dobre ręce (WROCŁ
Proszę o usunięcie wątku. Młode zostają u nas z całą resztą. Momentalnie zżyły się z naszymi pozostałymi szczurami i z nami:)
Szósteczka też ładna liczba:))
pozdrawiam wszystkich szczurowiczów!
Szósteczka też ładna liczba:))
pozdrawiam wszystkich szczurowiczów!