a z ćwiczeń fizycznych polecam zabawkę z piórkami na końcu jak dla kota - moje biegają za taką jak szalone

Moderator: Junior Moderator

Ona biedna pochodzi powspina się i zaraz zasypia zmęczona, tylko jak to nawet z hamaka na siłe trzeba wyciagać bo jej się nic nie chce. Nic tylko jadłaby i spała klusia kochana
 Ona biedna pochodzi powspina się i zaraz zasypia zmęczona, tylko jak to nawet z hamaka na siłe trzeba wyciagać bo jej się nic nie chce. Nic tylko jadłaby i spała klusia kochana 

Heheh, ale ja to muszę Lilu odchudzić tłuścioszka jednego
 Heheh, ale ja to muszę Lilu odchudzić tłuścioszka jednego 

A tu nie da rady ! One wciąż gdzieś muszą biegać wspinać się i niuchać
  A tu nie da rady ! One wciąż gdzieś muszą biegać wspinać się i niuchać  Roxy wogóle sie zrobiła niedotykalska. O wzięciu jej na ręce można zapomnieć, drapie i wyrywa się jak szalona, więc głaskać można tylko jak dama ma dobry humor i podczas wybiegu wejdzie na kolana. Największy miziak to Jay jeśli już wydobędzie się ją z hamaczka oraz zosia. Lilunia ma swój własny szczurzy świat i człowiek jest potrzebny tylko za robienie za schodki, półkę i transport po domu
 Roxy wogóle sie zrobiła niedotykalska. O wzięciu jej na ręce można zapomnieć, drapie i wyrywa się jak szalona, więc głaskać można tylko jak dama ma dobry humor i podczas wybiegu wejdzie na kolana. Największy miziak to Jay jeśli już wydobędzie się ją z hamaczka oraz zosia. Lilunia ma swój własny szczurzy świat i człowiek jest potrzebny tylko za robienie za schodki, półkę i transport po domu 

- Tobie się tylko zdaje, że tu jestem...
 - Tobie się tylko zdaje, że tu jestem... 

- Jak to mnie znalazłaś ?
 - Jak to mnie znalazłaś ?  - Mnie tu wcale nie ma!
 - Mnie tu wcale nie ma! 
 - Lilkowe akuku
 - Lilkowe akuku - Raz dwa trzy za siebie... Roxia wygrywa.
 - Raz dwa trzy za siebie... Roxia wygrywa.

- Wiem, że do kuchni nie wolno, ale i tak tam wskocze...
- Wiem, że do kuchni nie wolno, ale i tak tam wskocze...  

- Ups... To nie ja!
 - Ups... To nie ja! 

A jeśli chodzi o niszczenie, to ja im chyba tapetę będe kupowała na urodziny w formie prezentu.
  A jeśli chodzi o niszczenie, to ja im chyba tapetę będe kupowała na urodziny w formie prezentu. 

Sto lat, Lilien!
  Sto lat, Lilien!