[Wrocław/Polska]Bluskowe Lizawki czyli cudowna 9 szuka domów

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Eve

Re: [Wrocław/Polska]Bluskowe Lizawki czyli cudowna 9 szuka d

Post autor: Eve »

9 kwietnia 1241 roku była bitwa pod Legnicą, więc baza pod imiona imponująca :D Śliczne są te dziewczynki beżynki :-* Jakie mają kolory oczu bo na zdjęciach u mnie niedokładnie widać ?
Kciuki za domki !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Wydaje mi się, że to mogą być beige/champagne, a oczka dark ruby. Cudne są, za domki kciukam mocno. :-*
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Mai-ah
Numer GG: 10094247

Post autor: Mai-ah »

Eve pisze:9 kwietnia 1241 roku była bitwa pod Legnicą, więc baza pod imiona imponująca :D Śliczne są te dziewczynki beżynki :-* Jakie mają kolory oczu bo na zdjęciach u mnie niedokładnie widać ?
Kciuki za domki !
Póki co oczka wyglądają na ciemnoczerwone.
Awatar użytkownika
neith

Post autor: neith »

Witam, jestem z Wrocławia i chętnie przygarnę dwie samiczki jak już będą do oddania. :)
Mai-ah

No to oficjalnie dwie dziewczynki zarezerwowane dla neith :) zapowiada się super domek :) chociaż mam lekkie obawy, że dziewczyny zostaną bezczelnie rozpieszczone ;)
Awatar użytkownika
madziastan
Numer GG: 8345513
Kontakt:

Post autor: madziastan »

Są cudowne, gdybym mogła to bym brała...
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Awatar użytkownika
ditaduncan
Kontakt:

Post autor: ditaduncan »

halo. chętnie zaadoptuję dwa samce. jestem z krakowa, ale bardzo możliwe, że będę mogła po nie podjechać. :)
może wszystkie smoki w naszym życiu są księżniczkami, które czekają, abyśmy choć raz postąpili pięknie i odważnie.
Awatar użytkownika
ditaduncan
Kontakt:

Post autor: ditaduncan »

ditaduncan pisze:halo. chętnie zaadoptuję dwa samce. jestem z krakowa, ale bardzo możliwe, że będę mogła po nie podjechać. :)
och, nie spojrzałam, że są zarezerwowani, szkoda. :(
może wszystkie smoki w naszym życiu są księżniczkami, które czekają, abyśmy choć raz postąpili pięknie i odważnie.
Mai-ah

ditaduncan pisze:
ditaduncan pisze:halo. chętnie zaadoptuję dwa samce. jestem z krakowa, ale bardzo możliwe, że będę mogła po nie podjechać. :)
och, nie spojrzałam, że są zarezerwowani, szkoda. :(
Skontaktuj się z Lizz. u niej było więcej chłopców. Może jeszcze jacyś malcy są wolni. Tu jest wątek adopcyjny: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=40344 a tutaj stronka adopcyjna: http://adoptuj-szczurka.pl

U mnie odchowują się maluchy Bluski a u Lizz maluchy Wąglisi, ale lak widać na zdjęciach dzieciaczki są kropka w kropkę podobne :)
Awatar użytkownika
neith

Post autor: neith »

Ogonki są przecudowne :D Dzisiaj wymiziałam wszystkie po kolei :D malutkie, słodziutkie misie. Już nie mogę się doczekać. Najchętniej wzięłabym wszystkie ;) żal było się rozstawać.
Awatar użytkownika
Shiki

Post autor: Shiki »

DT dla jakiś dziewczyn potrzebne? Mam wolne miejsca dla maluchów(Nie chce brać starszych ponieważ moje dziewczyny miały juz kilka nieprzyjemnych przygód...)
Mai-ah

Shiki pisze:DT dla jakiś dziewczyn potrzebne? Mam wolne miejsca dla maluchów(Nie chce brać starszych ponieważ moje dziewczyny miały juz kilka nieprzyjemnych przygód...)

Dzięki za propozycję, ale sobie radzimy :) maluchy skończyły dzisiaj 3 tygodnie, więc i tak najwcześniej od mamuśki będą oddzielane na 1,5 tygodnia chłopcy i za 2 tygodnie dziewczyny. Generalnie nie mam ciśnienia na natychmiastową ewakuację malizn, ba, nawet miło je mieć u siebie, mamuśkę z malymi udało mi się umieścić tak, że moje własne baby im nie dokuczają.
Awatar użytkownika
Lizz
Numer GG: 1419873

Post autor: Lizz »

a u Lizz maluchy Wąglisi,
Mai-ah!:P Ja specjalnie piszę jej imię przez ON (Wonglisia:P Żeby ludzie nie wzięli mnie za dziwaka, a to że wołamy na nią Waglik to inna sprawa xD
W domciu: Dziurka, Dziupla, Lucynka, Wonglisia, Pchełka, Dolly, Marlenka i Dolores
Za TM: Śnieżka[*][/url]Munia[*][/url]Damboszka[*][/url]Arnold[*]Rocky[*]Go-Lonka[*]
Mai-ah

No to jesteśmy na etapie motorków w dupkach, kiedy to zrobienie zdjęć graniczy z cudem :) Na chwilę obecną domek mają dwie dumbouszne panienki. Gabryś jedzie w sobotę do Lizz żeby mi sam w klatce nie siedział do czasu znalezienia DS. Już się pogubiłam ile mam dumbouchych a ile standardów :) sprawdzę i dopiszę. Wiem tyle, że Gabryś ma uszka standard.

A teraz trochę fotek do zakochiwania się :) domków poszukuje 5 szczurzych ślicznotek i Gabryś ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Wyszukiwarka nie gryzie
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”