Bardzo się cieszę, że wszystko jest już w porządku, i że łysol się tak szybko zaklimatyzował. Martwiłam się, że może źle zareagować, bać się, a tu taka niespodzianka

Moderator: Junior Moderator

i nie jest już sam
 i nie jest już sam  zasługuje na to:) Dobrze ,że w porę zareagowałam bo niewiadomo jakby skończył...  Jestem szczęśliwa bo kolejny szczurek znalazł ciepły, kochający domek
 zasługuje na to:) Dobrze ,że w porę zareagowałam bo niewiadomo jakby skończył...  Jestem szczęśliwa bo kolejny szczurek znalazł ciepły, kochający domek  Widać ,że koledzy dogadają się bez problemów ,także śledzę wątek...Jestem spokojna o Jego dalsze losy
 Widać ,że koledzy dogadają się bez problemów ,także śledzę wątek...Jestem spokojna o Jego dalsze losy  Życzę duuużo pociechy ze stadka, zdrowia dla szczurasków oraz proszę o wycałowanie wszystkich mordek :)Pozdrawiamy serdecznie
 Życzę duuużo pociechy ze stadka, zdrowia dla szczurasków oraz proszę o wycałowanie wszystkich mordek :)Pozdrawiamy serdecznie 

. A masz tylko jedną świnkę ?
 . A masz tylko jedną świnkę ?  Mizianko dla podopiecznych
 Mizianko dla podopiecznych   .
 .
 już wiemy, że Elvis musi mieć kolegę Pani, która była na wizycie adopcyjnej nam powiedziała
 już wiemy, że Elvis musi mieć kolegę Pani, która była na wizycie adopcyjnej nam powiedziała 
 krew się grubo polała
 krew się grubo polała  

. Ja bym jeszcze dodała ze 3 hamaki
 . Ja bym jeszcze dodała ze 3 hamaki   bo jakoś tak pustawo
  bo jakoś tak pustawo   . Pozdrawiamy !
 . Pozdrawiamy ! 

Drogon i Viserion tak nie robili
 Drogon i Viserion tak nie robili 
 wredne szczurzyska
  wredne szczurzyska   .
 .
 (na razie jest ten respekt - zębiska ma długie
 (na razie jest ten respekt - zębiska ma długie   )
 )