Oddam 3 chlopcow [SLASK]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

mph

Oddam 3 chlopcow [SLASK]

Post autor: mph »

Witam.
Mam trojke, sa u mnie od urodzenia (wszystkie z jednego miotu), bo kupilem zaciazona samiczke i wyszlo jak wyszlo.
Urodzily sie na poczatku kwietnia tamtego roku. Karmilem samymi sensownymi rzeczami z wyzszej polki. Szczurki sa w pelni zdrowe. Dwa czarne i jeden czarno-bialy ktory ewidentnie dominuje. Jeden czarny i dwukolorowy sa odwazne, trzeci bardzo strachliwy, dopiero po pewnym czasie podejdzie, nigdy krzywdy mu nikt nie zrobil, moze to wina dominatora (na zdjeciu widac ze stracil troszke siersci nad noskiem, to wynik iskania).

Siostra sie wyprowadzila, nie mogla ich wziac ze soba, a to przede wszystkim ona sie nimi opiekowala.
Od 2-3 miesiecy niestety bardzo malo uwagi im poswiecalem. Dostawaly jesc, pic, wymienialem w klatce, to byloby na tyle, ale czas za bardzo mi na to nie pozwalal.

Szukam dla nich nowego domu, osoby, ktora zajmie sie nimi lepiej niz ja i poswieci im wiecej czasu, ja juz niestety nie moge. Mam kontakt z rodzenstwem tych panow i szczurki sa wspaniale. Te tez takie moga byc.
Jestem ze Slaska, moge dowiezc szczury na terenie Sosnowca, Bedzina, Katowic, Siemianowic Slaskich, Dabrowy Gorniczej, Czeladzi.
Dolaczam dwa zdjecia, bialo-czarnego i dwoch czarnych (ten nizej jest nieufny)

Obrazek Obrazek
mph

Re: Oddam 3 chlopcow [SLASK]

xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Co ten czarnuch poniżej ma na głowie? :o
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
mph

Inny szczur mu to zrobil przy iskaniu. Ale ten wcale nie jest lepszy, pewnego razu sie odwdzieczyl i inny chodzil z wygryziona plamka na nosie :) Na poczatku nie wiedzialem od czego to, weterynarz mi dopiero wyjasnil.

Btw szczurki nadal szukaja nowego domu.
Jest opcja ze bialo-czarny bedzie mial nowy domek i nowego kolege, zostanie dwoch czarnych braci.
Nie chcialbym ich rozdzielac, ale jesli nie bedzie wyjscia, to bede musial wziac taka opcje pod uwage :(
Awatar użytkownika
Rocker

Post autor: Rocker »

Ja mogę przygarnąć jednego samca. Mieszkam w lubuskim, ale chyba będzie szło jakoś go przesłać, co? :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”