3 samiczki Warszawa

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Re: 3 samiczki Warszawa

Post autor: emi2410 »

O, to super, że Hipcio do gabki pojedzie. :D Będę ją mogła odwiedzać. :D
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
gabka

Post autor: gabka »

Bardzo super powiedziałabym :) Moje maleńkie aż drżą z radości :) nie mówiąc o mnie i moim Synku :) Co do hamaków , polarków, domków to mają do tego stały dostęp także nie ma się o co martwić :) Hipcio wyląduje wśród swoich także myślę ,że będzie szczęśliwa :) Wogóle to ona jest bardzo podobna do mojej Zouie :) Już nie możemy się doczekać naszego nowego członka rodziny :) Ucałowania dla dziewczynek.
Awatar użytkownika
ssylvusia
Numer GG: 1989601

Post autor: ssylvusia »

gabka, nawet nie wiesz, jak Ci zazdraszczam Hipciulka! Ja się w niej zakochałam po uszy po jakiś 2 minutach znajomości :D Maleńka na wizycie u weta wlazła mi między szyję, a golf i tam zasnęła, a ja jedyne, co chciałam zrobić, to porwać ją do domu ;D Gratuluję doszczurzenia takim cudownym stworzeniem.
ObrazekObrazek
gabka

Post autor: gabka »

Dziękuję pieknie :)
Czyli ,że z Maleńkiej taki miziak i przytulak ... ???:)
Huuraaa :)
Bo moje babki to straszne indywidualistki są ... Lubią głaskanie ,ale chwilę ... I nie ma mowy o spaniu na mnie wogóle ...Raz Mookie zasnęła:)
Takie małe torpedki...
Chociaż teraz Mookie przez swój problem z oczkami staje się coraz bardziej mizasta .:)
A z Hipci bardzo się cieszymy. Mój Synek na wiadomość o szczurci zapytał :"Mamuniu ,a mogłaby mieć na imię Malutka ? Bo te moje szczurki są takie malutkie i bardzo je kocham :)" Serce mi się rozpłyneło ... Podkreślę ,że mój szkrab ma 32 miesiące .... Kolejny zwierzęcy wariat rośnie :) i to mi się podoba :) Czekamy teraz na transport Warszawa Kraków . Mam nadzieję ,że się znajdzie jak najszybciej :)
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

I jak tam? Już wszystkie w nowych domach?
Wyszukiwarka nie gryzie
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

Czekamy na transport do nowych domków ;)
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
missia
Kontakt:

Post autor: missia »

Powiem szczerze, że fuzzy nigdy zbytnio mi się nie podobały... Ale Hipcia jakaś taka inna, zakochałam się w fuzzikach!!! ;D Śliczne ogonki, oczka i wogóle miziak!
Ze mną; szczurki Tajga i Tatjana, pies Moli---> nasz wątek http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40655
Za tęczowym mostem; chomiki Jumi i Hubert [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”