Nie znam państwa Boruc, polecam panią Misiak (jutro będzie po 16 - my zresztą też

Moderator: Junior Moderator
Dlaczego? Czytałam dobre opinie.saszenka pisze:Nie jedźcie do Sfory
Chyba kwestia lekarza. Pani Anicie już kobitki w poczekalni zrobiły mega reklamę. Wrażenie zrobiła na mnie pozytywne, ładnie się chłopcami zajęła, nawet udało się jej zajrzeć do Bubusiowego pysia za pierwszym razem, czego nie dokonała pani Charmassaszenka pisze:Bo po tym, co mówiła Margot, co mówili w Sforze o moich pełzakach - nie mam dobrej o nich opinii (pomylili wszoły ze świerzbem i nie dali na nie leku - jeszcze kilka dni a dziewczyny byłyby przez nie zjedzone; a po drugie na problemy z niedowładem polecili ludzki lek na stawy zamiast zwrócić uwagę na to, że dziewczyny nie mają ani grama mięsa na kościach - no nie ufam im i tyle)
Nie to, że coś, ale Gabie też bardzo szybko urosło... Na rozwalenie dziada od środka braliśmy Uromil, Baytril i Encorton dopaszczowo (niestety na guza nie pomogły, ale może przyda Ci się ta wiedza). Kciukamy nieustająco
Chyba paralizator...saszenka pisze: Ja dziś trzymałam szczury na łącznie 6 zastrzykach i zdejmowaniu 4 szwów - znam ból, masakra, powinni mieć do tego jakieś chwytaki, rozciągacze szczurów czy jeszcze co innego![]()
Dokładnie... Człowiek zaczyna w paranoję wpadać i macać szczura co pięć minutEve pisze:Kciuki !
To się zawsze tak pojawia że człowiek ma wrażenie że powinien cały czas macać szczura i nie wypuszczać ..![]()
Myślę o Was i czekam na dalsze wiadomości co to za cholerstwo.
Kciuki !