hej kochani :)

Jesteś nowy(a)? Przywitaj się z innymi użytkownikami.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Psychoza

hej kochani :)

Post autor: Psychoza »

Witam wszystkich :) jestem Kamila, mam 17 lat i mieszkam w Swieciu kolo Bydgoszczy :) Szczurki fascynuja mnie od dawna, ale z powodu mamy nigdy nie mialam w domu ogonow... Mam nadzieje, ze moje marzenie kiedys sie spelni :) na razie na forum bede czytac i w razie watpliwosci pytac. zreszta juz duzo sie dowiedzialam, np nigdy nie wpadlabym na to, ze szczury nie bekaja :D
Nie mam szczurow, ale mieszka ze mna swinka morska Maja. Swoja droga adoptowalam ja z Poznania przez SPSM, przewiozla ja dziewczyna ze szczurzego forum :) Jesli bedzie mozliwosc posiadania szczurkow napewno adoptuje :)
No to chyba juz wszystko, pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: hej kochani :)

Post autor: unipaks »

Witamy serdecznie na naszym forum :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Psychoza

Dzieki :)
IHime

Post autor: IHime »

Witam serdecznie i gratuluję dobrej kolejności - najpierw doedukowania się, a potem realizacji marzenia o szczurach. :D
Awatar użytkownika
Psychoza

Dziekuje :) Nie zawsze jestem taka zaplanowana, ale w kwestii zwierzakow jestem odpowiedzialna ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Podaj Łapę”