Oddam w dobre ręce dwa szczurki + klatkę

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Pantera

Oddam w dobre ręce dwa szczurki + klatkę

Post autor: Pantera »

Witam!

Z wielkim bólem, ale muszę oddać moje dwa kochane szczuraski (jeden 2,5 roku, drugi 2 lata) z powodu nasilających się objawów alergicznych (ciągłe duszności w pobliżu szczurów to już nie przelewki), oczywiście oddałbym w dobre ręce razem z całym posiadanym osprzętem (trzy piętrowa wielka klatka, poidełko, miseczki, całe wiaderko karmy, po prostu wszystko).
Starszy szczur jest już niestety stary i nie wiadomo ile pociągnie, może miesiąc, może rok, ale jako jedyny przeżył swoje rodzeństwo, więc było mu dobrze, młodszy jest bardzo żywy, oba są przecudowne i kochane i uwielbiają się głaskać.

Mieszkam w Krakowie w okolicach Mistrzejowic, ale do każdego miejsca w Krakowie mogę przywieźć we własnym zakresie klatkę i szczuraski.
Kontakt przez forum.
xiao-he
Kontakt:

Re: Oddam w dobre ręce dwa szczurki + klatkę

Post autor: xiao-he »

Samce czy samice? Dodaj zdjęcia ( http://szczury.org/viewtopic.php?f=26&t=28539 ) będzie łatwiej znaleźć chętnych :)
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”