i nasypać dwie miseczki wody i dwie miseczki jedzonka? Jak rozwiązać ten problem?
 i nasypać dwie miseczki wody i dwie miseczki jedzonka? Jak rozwiązać ten problem? 
Moderator: Junior Moderator

Teoretycznie zabrać można (po uzgodnieniu z osobami, u których będziemy stacjonować, żeby nie było niemiłej niespodzianki po dotarciu na miejsce). Ja osobiście bałabym się zabierać ogony w lecie w dłuższą drogę, sama, choć duża, źle znoszę upał - ale gdybym jechała autem z dobrą klimą, to czemu nie.Sznurówka355 pisze:Witam, tak więc jak wiadomo niedługo zawitają do nas wakacje. Moje pytanie brzmi czy można zabrać ze sobą ogonka na tydzień na wakacje nad morze ? Albo zostawić go w domu z przyjacielem oczywiściei nasypać dwie miseczki wody i dwie miseczki jedzonka? Jak rozwiązać ten problem?

Na szczęście ma go odwiedzać moja koleżanka, która go uwielbia i wysyła mi jego zdjęcia telefonem.
  Na szczęście ma go odwiedzać moja koleżanka, która go uwielbia i wysyła mi jego zdjęcia telefonem. Jak wróciłam szczurki były szczęśliwe, większe i grubsze (ogonki są jeszcze młode i rosną) - jak dzieci odbierane po wakacjach u dziadków
  Jak wróciłam szczurki były szczęśliwe, większe i grubsze (ogonki są jeszcze młode i rosną) - jak dzieci odbierane po wakacjach u dziadków  
 zostawianie ogonków samych na dłużej niż kilka godzin jest wg mnie niedopuszczalne
 zostawianie ogonków samych na dłużej niż kilka godzin jest wg mnie niedopuszczalne  
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3