Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kochani! Dopiero wróciłam do domu udało mi się wejść na egzamin jakoś o 20.30 okazało się, że zamiast kolejności alfabetycznej, na którą liczyłam, obowiązywała kolejność zgłoszenia. a że ogrom ludzi zwalił się godzinę przed rozpoczęciem egzaminu (ja oczywiście nie byłam tak gorliwa) to zostałam na szarym końcu... ;(
Ja jutro się zbiorę w sobie, żeby znaleźć kabel USB - nogi mnie bolą, głodna jestem podrzucę wtedy tutaj link do *.rara ze zdjęciami. Jak dobrze, że się sama z tego wykręciłam i mnie nie ma tam nigdzie...
madziastan pisze:No no no Megi Po działce pojechaliście do domciu Arau? :>
Nie było działki, komary nie dały żyć jednak - poszliśmy więc do Arau na jedno piwko i poznać chłopaków
Wróciliśmy obsiuśkani jak trzeba, a dziewczyny szaleją, nawet wypłosz Czarna się do na s tuli bez przerwy (znaczy do chłopów chyba)
Jamniku, nie chcę zabrzmieć jak zgred, ale... jeszcze zatęsknisz...
Jakbyś była po 18 to może wcale by Cię na tym zlocie nie było, może jakiś okrutny wykładowca zorganizowałby Ci w tym czasie egzamin ;(( (przepraszam, że tak płaczę, ale tak bardzo chciałam tam z wami być )