Estetyka gra tu mniejszą rolę, ważne żeby szczurki się dobrze czuły
 z resztą nie lubię zakładać od razu, że się nie uda lub że coś będzie nieestetyczne
 z resztą nie lubię zakładać od razu, że się nie uda lub że coś będzie nieestetyczne  co do średnicy to poszukam jeszcze czegoś większego
 co do średnicy to poszukam jeszcze czegoś większegoModerator: Junior Moderator

z resztą nie lubię zakładać od razu, że się nie uda lub że coś będzie nieestetyczne
 z resztą nie lubię zakładać od razu, że się nie uda lub że coś będzie nieestetyczne  co do średnicy to poszukam jeszcze czegoś większego
 co do średnicy to poszukam jeszcze czegoś większego ), ale że taki cienki da się łatwo wygiąć a w konsekwencji przerwać. Biorąc pod uwagę genialne nieraz pomysły ogonów - spodziewaj się wszystkiego
 ), ale że taki cienki da się łatwo wygiąć a w konsekwencji przerwać. Biorąc pod uwagę genialne nieraz pomysły ogonów - spodziewaj się wszystkiego  Klatka musi być solidna i bezpieczna
 Klatka musi być solidna i bezpieczna 

dine344 Ciekawa ta klatka, może ją trochę zmodyfikuję
 dine344 Ciekawa ta klatka, może ją trochę zmodyfikuję  drewniane elementy myślę, że jak najbardziej tak. Co do drewna to myślę nad bukowym ze względu na twardość.
 drewniane elementy myślę, że jak najbardziej tak. Co do drewna to myślę nad bukowym ze względu na twardość.  
  Na imię mi Karolina. Na forum jestem długo, lecz to mój pierwszy post
  Na imię mi Karolina. Na forum jestem długo, lecz to mój pierwszy post   Chciałam w nim pochwalić się klatką, którą zrobił mój mężczyzna z kolegą.
  Chciałam w nim pochwalić się klatką, którą zrobił mój mężczyzna z kolegą.

W klatce miesza dwóch chłopaków.
 W klatce miesza dwóch chłopaków. 

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam. Dziękuje za podsunięcie pomysłu.
 Dziękuje za podsunięcie pomysłu.