PS.Mam nadzieję że tak.
Szybka droga...
Moderator: Junior Moderator
-
KasiaGdańsk
Szybka droga...
Przyniosłam moją szczurcię godzinę temu do domu, a ona już mi usnęła jak by była tutaj od zawsze, czy to oznacza,że jej się u mnie podoba i szybko się oswoi? Czekam na wasze opinie... 
PS.Mam nadzieję że tak.
PS.Mam nadzieję że tak.
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Szybka droga...
polubiła cie
ale napewno była tez zmeczona nadmiarem wrazen
powodzenia w oswajaniu!
w domu szaleją --> Czika (psica), i ogoniaste: Brązowa, Nika, Lilith,Dara i Tavi
gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
-
KasiaGdańsk
Szybka droga...
Dzięki właśnie siedzi mi na ramieniu i patrzy w monitor...
PS. po plecach poleciała mi mega kupa....
PS. po plecach poleciała mi mega kupa....
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Szybka droga...
Aaaa.... to na dobry początek 
Szybka droga...
a nie poczułaś jakiegoś ciepłego płynu na plecach
moja kupek nie robi ale zato jak siśnie jej sie to tak mało przyjemnie jest
moja kupek nie robi ale zato jak siśnie jej sie to tak mało przyjemnie jest
-
KasiaGdańsk
Szybka droga...
Jeszcze nic takiego nie było, ale się spodziewam...
Szybka droga...
moja nigdy nie sisia na człowieka, kupy też nie było, ale mam nadzieję, że to nie jest objaw braku sympatii
a jest z nami pół roku
Szybka droga...
Kasiu, będzie dobrze 
Jak tu wróce za dwa tygodnie to mam słyszeć, że kujciak już zupełnie oswojony
Jak tu wróce za dwa tygodnie to mam słyszeć, że kujciak już zupełnie oswojony
Szybka droga...
moja na poczotku tez siusiala i kupkala, jak sie oswoila oduczyle sie, jak jej sie bardzom chce to sie wierci i wyrywa, to wiem ze trzeba ja na ziemie polozyc albo do klatki zeby sie zalatwila
za tęczowym mostem: Karolcia
Szybka droga...
znaczy moja już teraz też nie ale czasem jej sie zdarzy ale to naprawde sporadycznie i to jest poprostu jak sie czegoś przestraszy
-
KasiaGdańsk
Szybka droga...
Moja mała nie sika, a kupki sporadycznie i jak jest włóżku to wynosi je poza. Za to jak jest w wannie to ładnie się załatwia, nie wiem skąd to wie że można... 
Szybka droga...
moja sika jednak na mnie , ale tylko jak sobie pospi, zbudzi sie i nie ma gdzie zejsc, to sika mi na kolana, bo nie moze wytrzymac (ja sie nie dziwie bo poidlo 75tka mleczka sojowego znika w 2 dni)
za tęczowym mostem: Karolcia