Moje zwierzaki, które dodają życiu uroku :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje zwierzaki, które dodają życiu uroku :)
Lizz moje tak samo 

Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik

Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
 się okazuje, że nie tylko moje kochają komputer
 się okazuje, że nie tylko moje kochają komputer   Tatjana ostatnio napisała wiadomość na fb do koleżanki sposobem "bieganie po tablecie gdy wyjde" i owa wiadom brzmiała mniej więcej tak ; gtefxffsj$564&$&7522278+*:%$'hfntSfbgvn
 Tatjana ostatnio napisała wiadomość na fb do koleżanki sposobem "bieganie po tablecie gdy wyjde" i owa wiadom brzmiała mniej więcej tak ; gtefxffsj$564&$&7522278+*:%$'hfntSfbgvn   
 Moja modelka bardzo się ucieszyła z pochwał zdjęcia pt. " w kwiatach"
 , jak jeszcze jakąś fajną fote zrobie to dodam
 , jak jeszcze jakąś fajną fote zrobie to dodam   

Ze mną; szczurki Tajga i Tatjana, pies Moli---> nasz wątek http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40655
Za tęczowym mostem; chomiki Jumi i Hubert [*]

Czekam na kolejne Zdjęcia rozchwytywanej szczurzej "fotomodelki"  Hehe moje uwielbiają mi po klawiaturze biegać i pisać wiad. do moich znajomych
 Hehe moje uwielbiają mi po klawiaturze biegać i pisać wiad. do moich znajomych  Ale ja przy każdej rozmowie uprzedzam że szczurki biegają więc moi znajomi są przyzwyczajeni do takich "zaszyfrowanych wiadomości" heh
 Ale ja przy każdej rozmowie uprzedzam że szczurki biegają więc moi znajomi są przyzwyczajeni do takich "zaszyfrowanych wiadomości" heh 

Hehe moje uwielbiają mi po klawiaturze biegać i pisać wiad. do moich znajomych
 Hehe moje uwielbiają mi po klawiaturze biegać i pisać wiad. do moich znajomych  Ale ja przy każdej rozmowie uprzedzam że szczurki biegają więc moi znajomi są przyzwyczajeni do takich "zaszyfrowanych wiadomości" heh
 Ale ja przy każdej rozmowie uprzedzam że szczurki biegają więc moi znajomi są przyzwyczajeni do takich "zaszyfrowanych wiadomości" heh 

Przepiękne dziewczyny! Mizianko koniecznie! Moi chłopcy zaślinili ekran  

Cynamon, Silver, Misiek.

Dziękuje  Kobietki wymiziane
 Kobietki wymiziane 

Kobietki wymiziane
 Kobietki wymiziane 
Ze mną; szczurki Tajga i Tatjana, pies Moli---> nasz wątek http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40655

To kiedy nowe foteczki Tajgi  ? Może teraz fotki jej córci ?
 ? Może teraz fotki jej córci ?  doczekać się nie mogę
 doczekać się nie mogę 

? Może teraz fotki jej córci ?
 ? Może teraz fotki jej córci ?  doczekać się nie mogę
 doczekać się nie mogę 

Ok, no to Tatjanka- córa Tajgi   

"Oddaj to mój przysmak, muszę go zanieść do klatki! ":D

"Mamusiu, mogę zobaczyć co o nas piszą? Jakie dodałaś zdjęcia?" 

"Oddaj to mój przysmak, muszę go zanieść do klatki! ":D

"Mamusiu, mogę zobaczyć co o nas piszą? Jakie dodałaś zdjęcia?"

Jaka ciekawska mordeczka  Fajny maluch
 Fajny maluch  Kurcze takie małe a ile daje radości
 Kurcze takie małe a ile daje radości 

Fajny maluch
 Fajny maluch  Kurcze takie małe a ile daje radości
 Kurcze takie małe a ile daje radości 

I jeszcze tajga; Wie co robi, bo w szafce jest jedzenie dla ogonków i psa   , ciągle coś mi kombinuje
 , ciągle coś mi kombinuje   

A tu: na łóżku Moli zostawiła swoją kość (nie z kurczaka, ze stołu, bo takiej ona nie może; tylko specjalna z zoologa ) - Tajga ją zobaczyła i już sobie przywłaszcza i ciągnie do klatki
 ) - Tajga ją zobaczyła i już sobie przywłaszcza i ciągnie do klatki  

A tu: na łóżku Moli zostawiła swoją kość (nie z kurczaka, ze stołu, bo takiej ona nie może; tylko specjalna z zoologa

haha ;p Jaka zdolna  Łup z polowania ma ;p Ja moje teraz obrotu próbuje nauczyć ... młodym idzie to lepiej niż Lunie ale ogólnie dużo śmiechu przy tym jest ;p
 Łup z polowania ma ;p Ja moje teraz obrotu próbuje nauczyć ... młodym idzie to lepiej niż Lunie ale ogólnie dużo śmiechu przy tym jest ;p

Łup z polowania ma ;p Ja moje teraz obrotu próbuje nauczyć ... młodym idzie to lepiej niż Lunie ale ogólnie dużo śmiechu przy tym jest ;p
 Łup z polowania ma ;p Ja moje teraz obrotu próbuje nauczyć ... młodym idzie to lepiej niż Lunie ale ogólnie dużo śmiechu przy tym jest ;pMoje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042

Tak, one zawsze coś wymyślą!  Ale do obrotów itp. raczej zdolne nie są
 Ale do obrotów itp. raczej zdolne nie są 

Jaka słodziutka. I weź tu takiej zabierz  

Cynamon, Silver, Misiek.

- Szczur_Albinos
Piękne panienki i te małe i te duże   Imiona też świetne
 Imiona też świetne  

Imiona też świetne
 Imiona też świetne  
Tęczowy Most: [*] Pysia Plamka Hera Kropka Milka Maya Uszata Tequila Pchełka Django (samiec) Bambi Sherry Yumiko Fokus Psota Magik Devil Mia Rahim Akira Parszywek[*] Bardzo mi Was brakuje... 

- Bratka.a10
- Kontakt:
Cudowne masz panienki!   

Przeczytałam cały ten wątek o Twoim zwierzyńcu.. Jakbyś chciała to mamy tutaj dużo osób, które szyją różnego rodzaju mebelki dla szczurków na zamówienie. Tunele, hamaki, hamakodomki, rondle itd. Często też takie osoby robią jakieś kompleciki i wystawiają na sprzedaż (popatrz np. w dziale - klatki i dodatki - lub - Bazarek > Pozbędę się). Patrz też na zooplus tam mają fajne sputniki a czasem fajne przeceny/promocje się trafiają. 

Moje szczurki również lubią gerberka! Daję raz na jakiś czas bo strasznie się w nim taplają i wszystko wokół później jest utaplane Moje panny uwielbiają też banana, często robię im właśnie taką papkę bananową. No i fistaszki to już w ogóle kochają.
 Moje panny uwielbiają też banana, często robię im właśnie taką papkę bananową. No i fistaszki to już w ogóle kochają. 
+ Moje też takie maniaki komputerowe, muszę je trzymać z dala bo za dużo razy pisały wiadomości za mnie lub podgryzały mi myszkę 

Wymiziaj wszystkie zwierzaki! 

Przeczytałam cały ten wątek o Twoim zwierzyńcu.. Jakbyś chciała to mamy tutaj dużo osób, które szyją różnego rodzaju mebelki dla szczurków na zamówienie. Tunele, hamaki, hamakodomki, rondle itd. Często też takie osoby robią jakieś kompleciki i wystawiają na sprzedaż (popatrz np. w dziale - klatki i dodatki - lub - Bazarek > Pozbędę się). Patrz też na zooplus tam mają fajne sputniki a czasem fajne przeceny/promocje się trafiają.

Moje szczurki również lubią gerberka! Daję raz na jakiś czas bo strasznie się w nim taplają i wszystko wokół później jest utaplane
 Moje panny uwielbiają też banana, często robię im właśnie taką papkę bananową. No i fistaszki to już w ogóle kochają.
 Moje panny uwielbiają też banana, często robię im właśnie taką papkę bananową. No i fistaszki to już w ogóle kochają. + Moje też takie maniaki komputerowe, muszę je trzymać z dala bo za dużo razy pisały wiadomości za mnie lub podgryzały mi myszkę

Wymiziaj wszystkie zwierzaki!

Narazie wymiziana pieska, bo jestem u babci na jakiś czas, a ogonki zostały w domu z tatą   Dziadkowie mają małe mieszkanie i nie miałabym gdzie postawić swojej klatki
 Dziadkowie mają małe mieszkanie i nie miałabym gdzie postawić swojej klatki   . No właśnie co do hamaczków- aktualnie nic nie szukam, sporo akcesori pojawiło się już u mnie- jak wróce do domu to zrobie fote i wstawie aktualne zdjęcie swojej klateczki
. No właśnie co do hamaczków- aktualnie nic nie szukam, sporo akcesori pojawiło się już u mnie- jak wróce do domu to zrobie fote i wstawie aktualne zdjęcie swojej klateczki   

Moje też kochają banan, to jest ulubiony owoc moich ogonków i mój też

Dziadkowie mają małe mieszkanie i nie miałabym gdzie postawić swojej klatki
 Dziadkowie mają małe mieszkanie i nie miałabym gdzie postawić swojej klatki   . No właśnie co do hamaczków- aktualnie nic nie szukam, sporo akcesori pojawiło się już u mnie- jak wróce do domu to zrobie fote i wstawie aktualne zdjęcie swojej klateczki
. No właśnie co do hamaczków- aktualnie nic nie szukam, sporo akcesori pojawiło się już u mnie- jak wróce do domu to zrobie fote i wstawie aktualne zdjęcie swojej klateczki   
 Moje też kochają banan, to jest ulubiony owoc moich ogonków i mój też