moje szczupaki kochane

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: moje szczupaki kochane

Post autor: ol. »

Jak dobrze w domu ze swoimi szczurami, w powietrzu którym idzie oddychać...
Ale jeszcze lepiej dowiadzieć się dziś o wynik naszych trudów:
Humbaka profil nerkowy i wątrobowy - dobry, Asłana – dobre (posiew w toku), wonie chłopców – jest szansa że odgruczołowe (wiele powie posiew), Stanzy chroboty oskrzelowe – najprawdopodobniej pozapalne :)
Aa ! Humbaka niedyspozycje jelitowe w sam czas zażegnane ;)
Jedno tylko na minus – bolą Humbaczka stawy kolanowe i biodrowe – aż piskał jak dr naciskała – dlatego tak szura jak chodzi :-[
Albo zapalenie, które przejdzie po matacamie, albo zwyrodnienia, które nie przejdą...
Póki co, natchnieni dzisiejszą nocką, liczymy na to pierwsze. A natchnieni, bo - choć mogła to być równie dobrze euforia popodróżna, co efekt pierwszej wieczornej dawki metacamu - Humbak łazikował tak, po pościeli pod pościelą, że spać mi nie dał – a przecież padła byłam... ;/

:)

Entreen pisze:I ona tak cały czas? :o
Entreen – caluśki !
http://www.youtube.com/watch?v=nhNioMDm ... e=youtu.be :D

Aczkolwiek widać już też, że dziewczyny już ją nieco przerobiły na swój obraz i podobieństwo ::)
IHime

Post autor: IHime »

http://www.youtube.com/watch?v=Lt5VFNRnluI <- szalone dziecko! Nawet przez sen zdobywa szczyty. :D

Cieszą dobre wyniki towarzystwa. Oby i Humbaczkowe płetewki poddały się leczeniu bez problemów. :-*
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Ależ ona ma motorek w dupci :D Nawet przez sen czuwa :)

Biedny Humbaczek :( Mam nadzieję, że leki będą skutkowały i będzie coraz lepiej. Tego mu życzę! :-*

No i cieszą wyniki pozostałych, oby było już tylko lepiej.

Buziaki dla szczupaczków i głaski przesyłam!
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
ol.

Po pięciu dawkach metacamu i właściwie różnicy w chodzie nie widać żadnej, dr co prawda kazała mi sprawdzić efekt po reakcji stawów na silny nacisk, ale jakoś wzdragam się sprawiać mu umyślnie ból;/ Poczekam jeszcze pięć dni...
Za to mimo szwankujących resorów Humbaka zabieganie i to przekonanie, że tylko on jest w stanie podołać Misji wzmogły się ! Taki Humbak, mówię Wam, to jest coś !

Proszę - driady:

Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i nereidy nasze ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

oraz Hugonek - w zalotach
Obrazek :D
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

http://i889.photobucket.com/albums/ac94 ... e1e76f.jpg http://i889.photobucket.com/albums/ac94 ... 9c5634.jpg kojący plaster na serce... :-*
Z filmików się uśmialiśmy rodzinnie i nacieszyliśmy oczy kolorowymi zdjęciami dziewczyn i chłopaków :)
http://i889.photobucket.com/albums/ac94 ... db4231.jpg przesympatyczna fotka :D
Buziaki Wam wszystkim ślę, życząc ustąpienia wszystkich nękających problemów zdrowotnych; niech słońce jasno i ciepło świeci nad Szczupakowem i przegania wszelkie chmury :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
IHime

Post autor: IHime »

ileż wdzięku w tych leśnych stworach. ;D A co to za gwiazdkowate pycho pływa w wodzie?
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Wszystkie nimfy i szuwarki jak zwykle urocze!
I też właśnie zaintrygowały mnie te gwiazdki konsumowane.
W ogóle te wasze stwory to wiecznie na tych zdjęciach coś dobrego wsuwają ;D
Wyszukiwarka nie gryzie
ol.

Kalarepa, dziewczyny ;) a że wsuwają - no wsuwają, jedzenie jest do życia niezbędnie potrzebne :P

Grenadyna

Obrazek

Słabuje troszkę, nie chce jeść karsivanu, porfirynuje, z jednego oczka bardziej...

- „IRYTUJE SIĘ kiedy jej się WYLICZA !!”

::)

A więc ona wyliczać będzie :
- czy wciąż nie jest szybsza, żeby mimo zaspania kłapnąć „muchę” co jej boczki przyleciała „trącać” ?!
- czy to nie aby Fronda dostała zadyszki, kiedy w szale transportowania marchwianek krążyła od talerza do klatki, podczas gdy Ducha – za pazuchą niespiesznie się delektowała ?
- czy zniknięcie gałązki a pojawienie się garści wierzbowych ostróżek w ciągu 15 minut od włożenia gałązki do koszyka nie potwierdza mistrzostwa w swej dyscyplinie ?
- a wieczorne kłapanie i odpuszczenie „musze” co znów z jakiegoś powodu na boczki uwzięła się - to powód do narzekań ?
- czy aguty nie otaczają jej czułością, nie kocha jagoda ? (jagodowym brzuchem do góry)
- czyż nie dojdzie niespiesznie tam gdzie zamierzy ? - przecież każdy jak potrafi nóżki swe stawia...

A kto na stukanie orzeszków wyszedł do nich aż na ganek ?

A Duch ! :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Wczoraj w koszyku tak „odpuściła” i dała sobie pokój z kłapaniem za dłonią (co ma we krwi odkąd przybyła ::) ),
a ja zaklinałam zaklinałam...

Duch ma 2 latka i 9 miesięcy :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Duch z poziomkami ! http://s889.photobucket.com/user/crroco ... 1.jpg.html
Wszystkiego dobrego Szczupaczkom!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

Ach, Ducha :)
Pięknie, Ducho, tak trzymać, w takim nastawieniu! :D
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
unipaks

ol. pisze: A kto na stukanie orzeszków wyszedł do nich aż na ganek ?

A Duch ! :D

:) :D

Niech będzie a choćby i nieśpiesznie, byle nadal i do przodu - dużo zdrówka i siły życzymy! :-*
Może w miejsce karsivanu coś innego, co łatwiej wejdzie? ::)
http://i889.photobucket.com/albums/ac94 ... 38bda1.jpg niech apetyt dopisuje a witaminki służą najlepiej jak się da! :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
ol.

Dzisiaj to, co nijak nie wpisywało się w nastrój wczorajszego posta: przyszły nuśkowe posiewy...
Czy ponad 1 000 000 enterokoków w cm3 to dużo ? ::)
Enterokoków, których wrażliwość na amoksycyklinę, owszem, potwierdziła się, choć najwyraźniej tylko in vitro, bo in vivo po 3 tygodniach kuracji jakoś nie bardzo;/ ba ! in vivo enterokoki owe zawezwały sobie ziomów – odmieńców (proteus) :-X

Ruszamy z podwojoną dawką.
Nie jest tak pięknie jak przez chwilę dano nam wierzyć :-[
Amoksycyklina jest wprawdzie łagodnym antybiotykiem, ale...

unipaks pisze:Może w miejsce karsivanu coś innego, co łatwiej wejdzie? ::)
a co masz na myśli ? nootropil równie podły w smaku, nivalinem nie chciałabym jej kłuć...
w sumie nie wiem czy ten karsivan coś daje, jak zaczęłam jej podawać wydawało mi się że ma więcej werwy, więc tak szło;
na początku w co bardziej wyrazistych smakołykach, w zarodkach, ale z czasem kwasiła się coraz bardziej, aż wolała zrezygnować ze smakołyku niż natrafić w nim na znielubianą gorycz;/ na chwilę obecną został już tylko jeden produkt, w kórym karsivan przechodzi w miarę gładko - tahini, ale też trzeba dbać, żeby lek był równomiernie rozprowadzony (nie w jednej gorzkiej kupce) i dokładnie zalany drugą warstwą kremu ::)
Awatar użytkownika
unipaks

Ol. może Fortekor? Z tego co wiem, pomaga rozruszać serducho i uczynnić nóżki, a wchodzi bez większych problemów ::)

Eh, Asłan... Co z tymi wciórnastkami paskudnymi..? :-\ Może tym razem jakieś dwa skojarzone leki lepiej by zadziałały?
Niech się trzymają szczupaki, głaski ślemy dla nich wszystkich, podwójne dla potrzebujących lepszego zdrówka :-* :-*
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Ol. , a moze spróbuj z sinlac'iem ? U nas nootropil bardzo dobrze wchodzi z sinlac'iem.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”