Witam chętnie przyjme/kupie 2 szczurki/szczurzyce najlepiej młode paro miesięczne miło by było gdyby byly juz oswojone z czlowiekiem gdyż nie chcialbym znowu wychowywać praktycznie dzikiego szczurka ktorego mialem prosto z zoologicznego co prawda jak juz sie z nim uporalem byl cudowny i przezylismy razem wiele wspanialych chwil to na poczatku byl agresywny i bojaźliwy przez co praktycznie nie mialem z nim kontaktu

. Od 1 lipca bede mieszkal w nowym mieszkniu tuz po remoncie gdzie panuja idealne warunki dla szczurkow (nic im sie nie stanie) mam duza wlasnorecznie zrobiona klatke z kilku innych gdzie bede mialy miejsca az nadto lecz oczywiscie praktycznie caly czas beda na wolnosci radosnie hasać po mieszkaniu

. Jak wczesniej wspomniałem mam juz doświadczenie w opiece nad szczurkami wiec nie ma obawy ze szczurkom stanie sie krzywda. Szczurki kupie lub przyjme podpisze kazda umowe/papierek/oswiadczenie jesli bedzie trzeba. Od smierci mojej gibci ciagle marze o kojenych szczurkach jednak moje dotychczasowe współlokatorki nie godzily sie na szczurki teraz gdy bede w nowym mieszkaniu bede mogl wreszcie spelnic swoje marzenie
pozdrawiam Miłosz
prosze sie kontaktowac w temacie / przez pm / telefon 888863098 (sms lub dzwoniac) / mail fantom.killah[małpa]gmail[dot]com