[Klatka] dla 1 szczura
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Klatka] dla 1 szczura
kalkulator mówi, że absulotnie nie...
[Klatka] dla 1 szczura
ujdzie w tlumie bo ma 0.45m3 ale wymiary za male (te trzydaiestki), moze byc przejsciowo, ale na stale napewno nie, poszukaj wiekszej, albo podwyzsz o jakies 1015115cm. to ujdzie (bo jedna tzrydziestka to pewnie wysokość, jak nie to daj se spokuj, poszukaj jeszcze)
za tęczowym mostem: Karolcia
[Klatka] dla 1 szczura
mniejwiecej coś podobnego wcześniej miałem ale mimo że ona i tak narazie jest malutka to już widziałem że jej miejsca brak a teraz jak jej kupiłem to widze że ma raj bo biega od gury do dołu po kazdym pienterku jak głupia:D
..
30 to szerokość 50 dlugość 30 wysokość. Na razie nie mam innej klatki ale na bieganie przewiduję dom, kurcze ale się zestresowalam ze za mala...
?Stary lew jakby się regenerował. Ale dziwnie. Zdradza wszelkie oznaki młodego osła.(S.J.Lec)(To oczywiście o mnie...)
[Klatka] dla 1 szczura
ja zrobiłem tak kupiłem szcurka pożyczyłem klatke o podobnych rozmiarach 2 tygodnie w niej siedziała potem z drógą połączyłem i wczoraj kupiłem jej wiekrza
jak narazie morze być a jak uzbierasz pieniądze to kupisz wiekrzą trzeba sie liczyć z wydatkiem około 100zł jak za nowa
jak narazie morze być a jak uzbierasz pieniądze to kupisz wiekrzą trzeba sie liczyć z wydatkiem około 100zł jak za nowa
[Klatka] dla 1 szczura
moja mieszkala 3 tygodnie w mniejszej, zanim sie wlasnej dorobilam, nie palis ie spokojnie cos znajdziesz
-
[Klatka] dla 1 szczura
Jak sie dokladnie trza poslugiwac tym kalkulatorem?
LOve Yep...
ze mną:
<:3 )~ Admirał
<:3 )~ i Roots
ze mną:
[Klatka] dla 1 szczura
wpisujesz wymiary wybierasz ze w centymetrach , porem wybiez powiezchnie dla szczura na 0,06m3 i przelicz
-
[Klatka] dla 1 szczura
co?? jak masz problemy to policz objetosc klatki w m3 i podziel przez 0,06 (dla klatki 40*60*75 w cm robisz tak 0,04m*0,06m*0,075m=0,18m3 czyli 3*0,06m3 czyli 3 szczurasy sie mieszcza)
-
[Klatka] dla 1 szczura
Tzn...juz wiem, wiem. Wielkie dzieki!
LOve Yep...
ze mną:
ze mną:
[Klatka] dla 1 szczura
spoks, milych poszukiwan wiekszej klatki, mam nadzieje ze ci sie uda ja klatke wymiarow j.w. kupilam za 56zl. (liczac przewiezienie)
[Klatka] dla 1 szczura
Fam, chyba coś pomyliłaś, 40cm to 0,4m a nie 0,04 m, to 0,04m to jest 4cm.
Pozdrawiam wszystkich.
[Klatka] dla 1 szczura
tk sory znowu moja wina, ale wynik sie zgadza
0,4m*0,6m*0,75m=0,18m3 czyli 3*0,06m3
0,4m*0,6m*0,75m=0,18m3 czyli 3*0,06m3
[Klatka] dla 1 szczura
Taka klatka to bardziej jako transporterek może robić :] Przez pierwszy miesiąc puki szczuras młody może być, ale trzeba jak najszybciej zastanowić się nad o wiele większą klatka. Nawet dla młodego szczuraska w takiej klatce mało miejsca na bieganie jest.
Moje szczurki

Xiao II/Luty 2004 (data umowna)
Yoko II/Kwiecień 2004 (data umowna)
Lulu Lipiec 2004 (data umowna)
Riku Siepień 2004 (data umowna)
Bajlamor ; Błyskawica ; Puzel - ur. 19 Września 2004 r.