Ostatnie zdjęcia podwozi robione akurat telefonem, ale wszystkie poprzednie Pentaxem k10 z obiektywem od starego zenita

Moderator: Junior Moderator

Kam, we wtorek (max środę) będę się odzywać jak idzie łączenie moich Panów. Jeśli nie będzie źle to będę chciała z Tobą porozmawiać o jednym chłopaku. O ile oczywiście nie będziesz chciała ich zostawić, bo widziałam, że z większością nie zamierzasz się żegnać.
 Kam, we wtorek (max środę) będę się odzywać jak idzie łączenie moich Panów. Jeśli nie będzie źle to będę chciała z Tobą porozmawiać o jednym chłopaku. O ile oczywiście nie będziesz chciała ich zostawić, bo widziałam, że z większością nie zamierzasz się żegnać. 

) i mogłam zostawić sobie jedną kobietke. Ale sama z czasem się przekonasz, że to nie takie hop-siup i lepiej będzie dla ciebie i ogonków jak pare (3-4) dzieciaków nowy dom znajdzie
 ) i mogłam zostawić sobie jedną kobietke. Ale sama z czasem się przekonasz, że to nie takie hop-siup i lepiej będzie dla ciebie i ogonków jak pare (3-4) dzieciaków nowy dom znajdzie   

Jak otworzą oczki i będą brykać, płeć będzie już całkiem widoczna
 Jak otworzą oczki i będą brykać, płeć będzie już całkiem widoczna   ja rozpoznawałam sama i dałam rade, ty też. Dodam tylko, że jedne chłopaki będą miały duże jaja, a jedne tylko lekko odstające. Dziewczyna musi mieć idealnie gładką pupe, jeśli jest troche wydęta to raczej chłop.
  ja rozpoznawałam sama i dałam rade, ty też. Dodam tylko, że jedne chłopaki będą miały duże jaja, a jedne tylko lekko odstające. Dziewczyna musi mieć idealnie gładką pupe, jeśli jest troche wydęta to raczej chłop.  
 Co do nowych domków, to pewnie tak jak mówisz, część zostanie oddanych, choć teraz jak o tym myślę, serce mi się kraja i póki co wolę widok pełnej gromadki
 Co do nowych domków, to pewnie tak jak mówisz, część zostanie oddanych, choć teraz jak o tym myślę, serce mi się kraja i póki co wolę widok pełnej gromadki   

powodzenia w rozpoznawaniu płci.
 powodzenia w rozpoznawaniu płci.  Jeśli chcecie zostawić czarnego kulka to możecie go przecież wykastrować i trzy tygodnie przetrzymać a później połączyć z samiczkami.
 Jeśli chcecie zostawić czarnego kulka to możecie go przecież wykastrować i trzy tygodnie przetrzymać a później połączyć z samiczkami. . Przy dwuch stadach robią się problemy
. Przy dwuch stadach robią się problemy  

:
 : Dziewczynki masz śliczne, pozdrów całą ekipę od moich babeczek
 Dziewczynki masz śliczne, pozdrów całą ekipę od moich babeczek 

Wszystkie pysie wycałowane
 Wszystkie pysie wycałowane  Wzajemnie dla Twoich kobitek dużo ciepłych miziań od nas
 Wzajemnie dla Twoich kobitek dużo ciepłych miziań od nas 
 Dzieciaczki były wniebowzięte, miały sporo miejsca, żeby wyładować energię. W domu ich nie wypuszczam nigdzie oprócz łóżka jeszcze, bo za dużo miejsc do ucieczki mają, za to w klatce robią istny młyn, jak już się odczepią od cyca. Są jak małe stado szarańczy ;] Wszędzie ich pełno, skaczą, turlają się, wspinają, kotłują ze sobą, szturchają, gryzą hamaczek - są wszędzie!
 Dzieciaczki były wniebowzięte, miały sporo miejsca, żeby wyładować energię. W domu ich nie wypuszczam nigdzie oprócz łóżka jeszcze, bo za dużo miejsc do ucieczki mają, za to w klatce robią istny młyn, jak już się odczepią od cyca. Są jak małe stado szarańczy ;] Wszędzie ich pełno, skaczą, turlają się, wspinają, kotłują ze sobą, szturchają, gryzą hamaczek - są wszędzie!  Małe podwórkowe szaleństwo było im więc jak najbardziej na rękę
 Małe podwórkowe szaleństwo było im więc jak najbardziej na rękę