Hmm, pod prawym klikiem na linku jest opcja kopiowania hiperlinku. Po wklejeniu w pasek adresowy w nowym oknie dowolnej przeglądarki zdjęcie otwiera się prawidłowo. Nie wiem, w czym problem.sciurus vulgaris pisze:WIEM CO TO ZNACZY KOPIOWAĆ I WKLEJAĆ, nie działa. wiesz, że caps lockiem nie sprawisz, że coś się stanie? chyba potrafię czytać, napisałam że co bym nie zrobiła to widzę ten sam obrazek. czy klikam, czy kopiuję, czy wklejam w wyszukiwarkę czy w album ze znaczkami. ale fajnie, że się angażujesz.
znalazłam szczurka-warszawa centrum-szuka domu
Moderator: Junior Moderator
-
Re: znalazłam szczurka-warszawa centrum-szuka domu
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
spoko, więcej nie będę chciała Ci pomóc ..w jakikolwiek sposób 

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
- sciurus vulgaris
Płakać nie będę, z Twoją pomocą jakoś nigdy nie wypaliło. 

Dalsze przerzucanie się uwagami prosiłabym toczyć przez prywatne wiadomości, ten temat nie jest od tego.
Wyszukiwarka nie gryzie