DT - Przygarnę testowo
Moderator: Junior Moderator
Re: DT - Przygarnę testowo
Super, powodzenia 

Domowe przedszkole:
MALUCHY: Flea Brandy
ŚREDNIAKI: Spunk Shame Rokoko
STARSZAKI: Lili
Bimber ...pierwszej miłości się nie zapomina...
MALUCHY: Flea Brandy
ŚREDNIAKI: Spunk Shame Rokoko
STARSZAKI: Lili
Bimber ...pierwszej miłości się nie zapomina...
- sciurus vulgaris
Super, że się udało!
Zobaczycie jacy to wspaniali przyjaciele..
Jakie to wymagania? ;>

Jakie to wymagania? ;>
Dumbo, nie czerwone oczy, nie stare, samce.
- sciurus vulgaris
Wszystkie wymagania są dla mnie zrozumiałe oprócz typu uszek.
szkoda, jest mnóstwo fajnych samczyków z normalnymi uszkami które bardzo potrzebują domu.

- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
No fakt... popieram sciurus...
Niestety, pewnie żona evanduril'a tego wymaga - bo są słodkie... jak przytulanki...
Niestety, pewnie żona evanduril'a tego wymaga - bo są słodkie... jak przytulanki...
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Obawiam się, że to jest właśnie TEN powód
Tzn, to nie jest WYMAGANIE. Po prostu na początku szukam właśnie dumbo, bo żona jest dość sceptycznie nastawiona do szczurów, a właśnei dumbo "ewentualnie" jej się podobają. Jeżeli jednak się w najbliższym czasie się nie trafią, to będę się rozglądać za zwykłymi. Na pewno jednak nie będą to mogły być szczury z czerwonymi oczami - tego już nie przeskoczę 

- sciurus vulgaris
To jestem w stanie zrozumieć, bo widziałam nawet przypadki, że dzieci się bały czerwonych ocząt
Ale to dumbo... Słuchaj, to ja mam inny pomysł, jeśli chodzi o żonę! ;-) z nami, babami, tak jest, że jak widzimy coś małego to nam kolana miękną. Instynkt macierzyński mamy silniejszy niż zdrowy rozsądek i nawet własne przekonania
Na tablicy jest kilka ofert sprzedaży maluchów, które jeśli nie znajdą domu trafią na karmę... Może to jest metoda? Jak przyniesiesz do domu dwa szczurze dzieciątka to gwarantuję, że żona nie dość, że nie będzie w stanie rozpoznać uszek (bo rozumiem, że nie jest szczuromanką
) to jeszcze nawet nie zwróci na nie uwagi!

Ale to dumbo... Słuchaj, to ja mam inny pomysł, jeśli chodzi o żonę! ;-) z nami, babami, tak jest, że jak widzimy coś małego to nam kolana miękną. Instynkt macierzyński mamy silniejszy niż zdrowy rozsądek i nawet własne przekonania

Ja osobiście mógłbym brać i czerwonookie
Do odpowiednich osób już się odezwałem, śledzę oba fora codziennie, więc na pewno sprawa szybko się rozwiąże.

- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Raczej nie - już mają 2 samce.
Może kiedyś...
Na szczęście już nie