[Poznań-schronisko] Samiec znaleziony na klatce schodowej.
Moderator: Junior Moderator
[Poznań-schronisko] Samiec znaleziony na klatce schodowej.
W Poznańskim schronisku pojawił się szczur, znaleziony wcześniej na klatce schodowej. Schronisko to nienajlepsze miejsce dla tak małego zwierzaka. Sama na razie nie jestem w stanie go zgarnąć. Nie wiem też czy schronisko wyraża zgodę na przejecie szczura przez dom tymczasowy. Jeśli jednak znajdzie się osoba chętna dać mu DT/DS, która nie będzie z Poznania, a dogada się ze schroniskiem - mogę podjechać, odebrać szczurka i przekazać dalej na transport. (nie mam na razie miejsca, ani warunków na dłuższy DT dla kolejnego tymczasa)

Re: [Poznań-schronisko] Samiec znaleziony na klatce schodowe
Jeżeli ktoś będzie miał możliwość wzięcia go chociaż na DT, to mogę dać trochę karmy, żwirku, nawet klatkę pożyczyć (chorobówkę niestety tylko, ale może się przyda)
moi ukochani: Misiu, Najmniejszy, Mały, Gruby, Czarny & Puchaty
Jadę jutro po tego uroczego Pana, on nie może zostać w schronisku.
W środę prawdopodobnie trafi do Pszczoły z drugiego forum na DT, tak więc SZUKAMY DOMKU STAŁEGO!
W środę prawdopodobnie trafi do Pszczoły z drugiego forum na DT, tak więc SZUKAMY DOMKU STAŁEGO!
Tak jak pisałam na allo - zgłosił się po niego dobry dom w Zielonej Górze, czekamy na wizytę, w niedzielę sami po niego podjadą do mnie, podpiszą umowę. Jutro go odbiorę - nie będzie przechodził co 2 dni z rąk do rąk - myślę, że to dla niego lepsze rozwiązanie, mniej stresu.
To dobrze, myślałam, że sytuacja jest krytyczna dlatego zgłosiłam swoją pomoc. Mam nadzieję, że chłopak znajdzie dobry dom. 

Chłopaka odebrałam - schronisko chciało podpisać umowę - jest na mnie. Pani wydająca wie, że szczurek idzie dalej do adopcji.
Adoptująca z osobą wizytującą są w trakcie umawiania się na wizytę.
Szczurek jest młody, nie ma więcej niż pół roku. Jest spokojny, grzeczny i ślicznie ubarwiony
Domu szuka jeszcze królik (samica), także jeśli macie jakieś kontakty - uruchomcie
nff, dziękuję; teraz już wiem do kogo można uderzyć w sytuacji awaryjnej
Adoptująca z osobą wizytującą są w trakcie umawiania się na wizytę.
Szczurek jest młody, nie ma więcej niż pół roku. Jest spokojny, grzeczny i ślicznie ubarwiony

Domu szuka jeszcze królik (samica), także jeśli macie jakieś kontakty - uruchomcie

nff, dziękuję; teraz już wiem do kogo można uderzyć w sytuacji awaryjnej

Dziś była wizyta - mały ma zapewniony bardzo dobry dom i towarzystwo kolegów w podobnym wieku
Do czasu przekazania szczurka, proszę jeszcze o niezamykanie wątku.

Szczurek został dzisiaj odebrany, ma świetny dom, temat do zamknięcia!
I przypominam o króliku! Jeśli ktoś poszukuje, zna kogoś kto chce zaadoptować, to w schronisku jest śliczna króliczyca
I przypominam o króliku! Jeśli ktoś poszukuje, zna kogoś kto chce zaadoptować, to w schronisku jest śliczna króliczyca