Spryskani? Z tego co słyszałam, może to być niebezpieczne... Lepsza dla szczurków jest Ivermektyna zakrapiana na kark.
Wiesz może, jaki to był preparat?
Mini zoo po Irlandzku
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mini zoo po Irlandzku
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Johnson's veterinary. plyn na pchly, wszoly i inne insekty dla gryzonii.
spryskani nie w doslownym znaczeniu. napisane na ulotce bylo, zeby spryskac szmatke i szmatka potrzec szczura.wiec tak tez zrobilam.
nie mieszkam w Polsce..tutaj jesli chodzi o gryzonie to jest straszna bieda. nadal gryzonie a zwlaszcza szczury traktowane sa jak szkodniki, ktore trzeba wytepic. to samo z fretkami- zdziwienie Irlandczykow kiedy im mowie o mojej fretce...jest niesamowite
dla nich to ciagle tylko zwierzeta, ktore uzywaja do polowania np.na kroliki.
malo tego mieszkam na wsi.juz nie w miescie.tu to nawet weterynarze krzywia sie na widok szczura i nie maja glupiego frontline!
wiec wg ulotki szczurkom nic nie powinno byc.zastosowalam to wczoraj i dzisiaj wszyscy zadowoleni buszuja po klatce.
mam nadzieje, ze bedzie skuteczne.
spryskani nie w doslownym znaczeniu. napisane na ulotce bylo, zeby spryskac szmatke i szmatka potrzec szczura.wiec tak tez zrobilam.
nie mieszkam w Polsce..tutaj jesli chodzi o gryzonie to jest straszna bieda. nadal gryzonie a zwlaszcza szczury traktowane sa jak szkodniki, ktore trzeba wytepic. to samo z fretkami- zdziwienie Irlandczykow kiedy im mowie o mojej fretce...jest niesamowite

dla nich to ciagle tylko zwierzeta, ktore uzywaja do polowania np.na kroliki.
malo tego mieszkam na wsi.juz nie w miescie.tu to nawet weterynarze krzywia sie na widok szczura i nie maja glupiego frontline!
wiec wg ulotki szczurkom nic nie powinno byc.zastosowalam to wczoraj i dzisiaj wszyscy zadowoleni buszuja po klatce.
mam nadzieje, ze bedzie skuteczne.
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Frontline jest niebezpieczne dla szczurów - już niejednego szczura zabiło.
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
frontline mialo byc akurat dla kotow...tak zaznaczylam tylko, ze nawet tego nie maja na mojej wsi
wszoly zniknely po tym preparacie, ktory uzylismy.na szczescie!

wszoly zniknely po tym preparacie, ktory uzylismy.na szczescie!
Rozmawiałam na temat frotline z moim wetem, który stwierdził że jest on niebezpieczny dla szczurków tylko w przypadku gdy po zaplikowaniu specyfiku zamknie się go w małym pomieszczeniu. Co nie zmienia fatu że lepiej go unikać 
Popcorn jest super!

Popcorn jest super!

pozbylismy sie tych paskudztw preparatem, ktory dostalam w zoologicznym. wiec mamy problem z glowy...
chlopaki mi rosna...i robia sie coraz fajniejsi
chlopaki mi rosna...i robia sie coraz fajniejsi